Log Pod Mangrtom, Primorska

Te koop € 1.300.000
Object details

Log Pod Mangrtom, Primorska

Te koop € 1.300.000
Hotel/Vrije Tijd
Omschrijving

3 Sterren Hotel in Triglav Nationaal Park - Log Pod Mangrtom

Hotel/Vrije Tijd - Log Pod Mangrtom Primorska

Te koop: Een drie sterren Hotel / restaurant – met 3 appartementen en 8 bedden, een restaurant met terras en verschillende extra ruimtes op een sprookjesachtig mooie locatie met prachtig uitzicht in het Triglav Nationaal Park. Plaats: Log Pod Mangrtom; Gemeente: Bovec; Gebouwd in: 2007; Oppervlak hotel: 854,70 m²; Kavel oppervlak: 928 .

Het hotel bevindt zich in het Triglav Nationaal Park, aan de voet van de berg Mangart en ligt in het centrum van het dorpje Log Pod Mangrtom (Gemeente: Bovec). Het hotel ligt aan de hoofdweg, die leidt naar de Predil-pas en de grens met Italië op nog geen 10 minuten rijden van het stadje Bovec (skigebied Kanin-Sella Nevea). Het hotel heeft centrale verwarming en uitstekende isolatie. De ramen en deuren zijn houten met dubbele beglazing. Het hotel is als zodanig geregistreerd in het Kadaster en heeft 1 eigenaar en geen lasten/schulden/hypotheken. Er zijn 3 gescheiden appartementen met in totaal 8 bedden. Alle kamers hebben een eigen badkamer, een flatscreen-tv met kabelzenders, een bureau en een balkon. Er kunnen in de directe omgeving diverse sportieve activiteiten en rondleidingen georganiseerd worden waaronder: fietsen (MTB, ook fietsverhuur), (berg)wandelen, kajakken, raften, canyoning, zipline, skiën, (vlieg)vissen en golfen (op 10 km). Voor het hotel is een ruime parkeerplaats voor meerdere voertuigen. Het hotel beschikt verder nog over een tuin met adembenemend uitzicht op de Julische Alpen.

Afstanden tot andere interessante plaatsen nabij: Lago del Predil (9km), Bovec (12 km), Tarvisio (15 km), Sveti Visarje/Monte Lussari (28 km), Oostenrijk (31 km), Vliegveld Ronchi (I) (91 km), Vliegveld Ljubljana (104 km), Vliegveld Klagenfurt (61,5 km), Adriatische Kust (111 km).

Een unieke investeringsmogelijkheid op één van de mooiste locaties in Slovenië en een gebied zeer in trek bij vooral Belgen en Nederlanders!

Kenmerken object:
 • – Provincie: Primorska  Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
 • – Elektriciteit: Ja; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
 • – Waterleiding: Ja;oor 1 auto.
 • – (Satelliet) televisie: Ja;
 • – Telefoon: Ja; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
 • – (Kabel/WIFI) Internet: Ja;
 • – Centrale verwarming: Ja; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot
 • – Ingericht: Ja; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
 • – Bewoonbaar: Ja;
 • – Kadaster registratie: Ja;
 • – Kenmerken gebied: Triglav Nationaal Park / Rivieren Soča en Koritnica nabij / Vlakbij meer (Lago del Predil) / Beschermd natuurgebied / Skigebied op 10 minuten rijden (Bovec) / Drielandenpunt (I/A/SLO).