Logje, Primorska

Prijs € 24.000
Object details

Logje, Primorska

Residentieel
Prijs € 24.000
Omschrijving

Bouwkavels / agrarische grond in Natuurpark Breginjski Kot

- Logje Primorska

Te koop: Bouwgrond & agrarische grond; Totaal oppervlak: 766m²; Plaats: Logje; Provincie: Primorska; Gemeente: Kobarid; Status: onbebouwd; oppervlak bouwgrond: 199m² / oppervlak bosgrond 567m², zonnig gelegen aan de voet van de Julische Alpen in de Nadiza vallei / Natuurpark Breginjski Kot. Nabij Triglav Nationaal Park. Uitzicht op Italië.

Drie kavels met zeer zonnige ligging en een prachtig uitzicht aan de rand van het dorpje Logje. Drie geschakelde onbebouwde kavels. 199m² van de grond is bouwgrond, de rest is zeer vruchtbare bosgrond met voornamelijk fruitbomen (appel/peer/kersen/amandel/bramen/frambozen). De totale oppervlakte van de drie kavels is 766m² (kavel 2753, 2754 en 2755). De kavels bieden ruimte voor een woning van 180m² met ruime tuin en een zwembad met een oppervlak van 60m². Op het kavel heeft u mooi uitzicht op Italië. Het Triglav Nationaal Park (Julische Alpen) ligt nabij. Alle gemeentelijke infrastructuur voorzieningen (elektra, water, riool, communicatie/internet) liggen bij het kavel. Het dorpje Logje ligt in het natuurpark Breginjski Kot en in het hart van de Nadiza (italiaans: Natisone) vallei. Deze mooie, rustige en groene vallei grenst aan de beroemde Soca vallei en heeft haar eigen unieke bezienswaardigheden. De rivier Nadiza en de Napoleon brug liggen op loopafstand van de kavels. In de Nadiza vallei is het toerisme in opkomst. Er zijn reeds een aantal campings en B & B’s. Er is een supermarkt/postkantoor en een winkel en wat barretjes in de buurt.  Het skigebied van Bovec (Sella Nevea – Kanin) ligt op een half uur rijden. Het beroemde historische stadje Kobarid (Caporetto) en het Triglav Nationaal Park liggen beide op ongeveer 15 minuten rijden. De locatie biedt ook uitstekende mogelijkheden voor verhuur. Het gebied en deze regio biedt talloze opties voor de (extreme) buitensportliefhebber. De Adriatische kust en Oostenrijk liggen op 1,5 uur rijden. De grens met Italië op 10 minuten. Venetië op 2 uur rijden. Evt. zijn deze kavels uit te breiden met het naastgelegen bouwkavel met nummer 2751 (a 180m²). te koop

  • Provincie: Primorska;
  • Elektriciteit: Nee;
  • Waterleiding: Nee;
  • Rioolafvoer: Nee;
  • Kadaster registratie: Ja;
  • Kenmerken gebied: In natuurpark Breginjski Kot / Nabij rivier Nadiza / Op grens met Italië / Mountainbike & fietsparadijs / Talloze (extreme) buitensport mogelijkheden.