Bovec, Primorska

Prijs € 35.385
Object details

Bovec, Primorska

Residentieel
Prijs € 35.385
Omschrijving

Commerciële Bouwkavels 2.359m² (sport/recreatie) - Bovec

- Bovec Primorska

Te koop: Commerciële Bouwgrond – 3 kavels; Totaal oppervlak: 2.359m²; Plaats: Bovec; Provincie: Primorska; Gemeente: Tolmin; Status: onbebouwd; Oppervlak bouwgrond: 2.359m², zonnig gelegen aan de rand van de golfbaan, op loopafstand van Triglav Nationaal Park en Soca rivier. Uitzicht op de bergen Rombon en Kanin.

Drie geschakelde commerciële bouwkavels voor ontwikkeling van sport en recreatie (geen residentiële bebouwing!) met zonnige ligging en een prachtig uitzicht. Aan de rand van de golfbaan en op loopafstand van het centrum van Bovec. De drie kavels zijn nog onbebouwd. De totale oppervlakte van de drie bouwkavels is 2.359m² (kavel 8356 – 737m², 8357 – 1.550m² en 8358 – 72m²).  Wanneer u op de kavels staat heeft u een prachtig uitzicht op de bergen Rombon en Kanin, de golfbaan en mooie natuur. Een bergbeekje stroomt nabij. Aan het eind van kavel 8357 en bij kavel 8358 ligt een sloot. Het Triglav Nationaal Park (Julische Alpen) ligt op loopafstand en de Soca rivier is binnen enkele minuten per voet te bereiken. De kavels liggen in de beroemde Soca vallei, in de natuur en dichtbij de watervallen Virje & Boka. Bovec is het toeristencentrum van de regio zowel in de zomer als in de winter lokt het vele toeristen. De gondel naar het skigebied Sella Nevea – Kanin kunt u vanaf de kavels kunt zien. De skilift/gondel ligt op loopafstand van de kavels. Italië en Oostenrijk – het Drielandenpunt – liggen om de hoek.  De locatie biedt uitstekende mogelijkheden voor recreatief/sportief gebruik. “The Adrenaline valley” en Bovec bieden alle opties voor de (extreme) buitensport- & natuurliefhebber. De Adriatische kust ligt op 1,5 uur rijden. De grens met Italië op 15 minuten, Oostenrijk 30 minuten. Venetië ligt op ongeveer 2 uur rijden. €15 per m²! te koop

  • Provincie: Primorska;
  • Elektriciteit: Nee;
  • Waterleiding: Nee;
  • Rioolafvoer: Nee;
  • Kadaster registratie: Ja;
  • Kenmerken gebied: In de Soca vallei / Nabij Bovec / Nabij Soca rivier / Nabij Triglav Nationaal Park / Bij Drielandenpunt: Italië – Oostenrijk – Slovenië / Talloze (extreme) buitensport & verhuur mogelijkheden / Gebied met historische waarde / Zomer en winterseizoen.