Trenta, Primorska

Prijs € 142.000
Object details

Trenta, Primorska

Residentieel
Prijs € 142.000
Omschrijving

Bouwgrond in Triglav Nationaal Park - Trenta

- Trenta Primorska

Te koop: Bouwkavel met agrarische grond  (15.613m²) in Trenta – Triglav Nationaal Park; Oppervlak kavel: 15.613m². Landgebruik: bouwgrond – residentiële bouw/commerciële activiteiten (toerisme). Plaats: Trenta; Gemeente: Bovec; Provincie: Primorska.

De grond is gelegen op een unieke locatie met een prachtig uitzicht, in de ongerepte en sprookjesachtig mooie natuur in het dorpje Trenta – in het ♥ van het Triglav Nationaal Park. De grond heeft een totale omvang van 15.613 m² en bestaat uit 8 verschillende kavels. De totale omvang aan bouwgrond is 168,15m². Op de grond zijn 3 structuren. De overige grond is landbouwgrond. De grond grenst aan de smaragdgroene Soča rivier en op de grond is ook een eigen waterbron. Op 94,30m² van de bouwgrond kan een woning worden gebouwd, verder kan er een schuur/opslag van 45,10m² worden neergezet. Er is nog een derde structuur met een grondoppervlak van 28,75m². De (nieuwe) woning mag twee verdiepingen en een zolderverdieping hebben (totaal 240,88m²), bouwplan en documentatie is aanwezig. Een nieuw object moet in de traditionele stijl van de Trenta vallei worden gebouwd (zie foto). De grond ligt dichtbij de oorsprong van de Soča rivier, vlakbij de Vršič-pas en dichtbij de hoofdweg tussen Bovec en Kranjska Gora. Ook het drielandenpunt (A/I/SLO) ligt nabij. te koop

Wij informeren u graag over de kavels, de mogelijkheden en de omgeving. Bel of stuur gerust een e-mail voor vragen en/of bezichtiging(en), wij helpen u graag verder.