Velenje, Stajerska

Prijs € 22.000
Object details

Velenje, Stajerska

Commercieel
Prijs € 22.000
Omschrijving

Bouwkavel met infrastructuur Velenje

- Velenje Stajerska

Te koop: Bouwkavel (443m²) met alle nodige infrastructuur vlakbij het centrum van de stad Velenje; Oppervlak kavel: 443m². Landgebruik: 100% bouwgrond – residentiële bouw. Plaats: Zgornji Šalek; Gemeente: Velenje; Provincie: Stajerska.

Een bouwkavel gelegen op een heuvel met een oppervlak van 443m² op een zonnige locatie in Zgornji Šalek, Velenje. Het kavel is geschikt voor woningbouw. Het kavel heeft alle aansluitingen waaronder stadsriolering, water en elektriciteit. De afstand van het centrum van de stad Velenje ligt op 2, 5 km. Op de foto ziet u één mogelijke optie voor een te plaatsen woning, maar er zijn ook vele andere mogelijkheden. De stad Velenje is de 5de stad in Slovenië en biedt met haar omgeving talloze bezienswaardigheden. Velenje ligt niet ver van de stad Celje en vlakbij de snelweg (E57/A1 Ljubljana – Maribor). Ook de bergen en verschillende wintersportgebieden zijn binnen een half uur gelegen. Het skigebied Golte ligt op slechts 20 minuten. De kust ligt op 2 uur rijden, Oostenrijk op 40 minuten rijden.te koop

Wij informeren u graag meer over het kavel en de omgeving. Bel of stuur gerust een e-mail voor vragen en/of bezichtiging(en), wij helpen u graag verder.