Čezsoča, Primorska

Prijs € 91.630
Object details

Čezsoča, Primorska

Residentieel
Prijs € 91.630
Omschrijving

Bouwkavels nabij Soca rivier - Čezsoča

- Čezsoča Primorska

Te koop: 3 geschakelde bouwkavels met een totaal oppervlak van 1.309m² in het dorp Cezsoca – aan de rand van het Triglav Nationaal Park; Oppervlak kavel: 1.309m² (Prijs €70/m²). Landgebruik: bouwgrond – residentiële bouw. Plaats: Cezsoca; Gemeente: Bovec; Provincie: Primorska.

Deze drie – nog onbebouwde – kavels zijn voor 100% bouwgrond en liggen in het dorpje Čezsoča met een prachtig uitzicht op alle bergen in de Soca vallei en nabij de Soca rivier. Čezsoča ligt op enkele minuten rijden van Bovec, het toeristencentrum van deze regio. Het Triglav Nationaal Park ligt op loopafstand. De drie kavels samen hebben een totale omvang van 1.309 m². Op de grond zijn geen structuren/bebouwingen. Alle gemeentelijke infrastructuur lopen over of liggen naast de kavels. De kavels liggen op korte loopafstand van de Soča rivier. Bovec en Cezsoca bieden goede verhuurmogelijkheden voor toerisme. Er is een zomer- en een winterseizoen. Het skigebied Kanin in Bovec is onlangs heropent en is verbonden met het Italiaanse Sella Nevea. Het drielandenpunt (A/I/SLO) ligt nabij. De Adriatische kust ligt op 2 uur rijden.  De Bovec vallei is in de zomer vooral zeer geliefd bij natuur- en (buiten)sportliefhebbers. te koop

Wij informeren u graag over de kavels, de mogelijkheden en de omgeving. Bel of stuur gerust een e-mail voor vragen en/of bezichtiging(en), wij helpen u graag verder.