Ljubljana, Ljubljana

Prijs € 230.000
Object details

Ljubljana, Ljubljana

Prijs € 230.000
Omschrijving

2,5 Kamer appartement nabij Park Tivoli - Ljubljana

Huis - Ljubljana Ljubljana

Te koop: 2,5 kamer appartement (76,5 m²) nabij het Tivoli Park in de hoofstad Ljubljana. Oppervlak woning: 76,5 m²; Stad: Ljubljana; Gemeente: Ljubljana; Gebouwd in 1939; Laatste gerenoveerd in: 2004. 

Een mooi appartement met veel licht en 2,5 kamers gelegen in de hoofdstad Ljubljana in het Šiška district, vlakbij het centrum en in de nabijheid van het Tivoli park.

De woning heeft een netto vloeroppervlak van 76,5 m². Het appartement ligt in een huis dat werd gebouwd in 1939 en gerenoveerd in 2004.  Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping van een 4 verdiepingen tellend gebouw.  Het appartement bestaat uit: een hal/gang, een ruime woonkamer gecombineerd met een keuken en een eethoek van waaruit toegang is tot een balkon. Verder is er een grote slaapkamer en een kleinere kamer (misschien een kinderkamer of een studeerkamer), een apart toilet en een badkamer. U kunt het balkon veranderen in een terras en het oppervlak ervan vergroten van 4,76 m² tot 10,61 m².

Het appartement, het huis als zodanig evenals de tuin rondom het pand zijn in goede staat. Dit jaar zal de gevel van het pand worden vernieuwd, dat zal worden gefinancierd uit de reeds ingezamelde fondsen. In 2003 werden reeds de buizen en radiatoren in het appartement vervangen, waarop thermostaten zijn geïnstalleerd.

Het appartement is zeer licht, heeft grote ramen en hoge plafonds, waardoor het appartement heel ruim aanvoelt. De locatie is natuurlijk uitstekend, midden in de hoofdstad.

Het appartement wordt verkocht met alle meubels en (keuken-)apparatuur. Parkeren is mogelijk met lokale toestemming. Het object is ingeschreven in het kadaster en is vrij van lasten/schulden.

Kenmerken object: 2,5k koophuis 
  • – Stad: Ljubljana;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Water: Ja;
  • – Afval ophaaldienst: Ja;
  • – Centrale verwarming: Ja;
  • – Internet: Mogelijk;
  • – Direct bewoonbaar: Ja;
  • – Kenmerken omgeving: Nabij het park Tivoli / In de hoofdstad Ljubljana.