Izola, Primorska

Prijs € 6.710.000
Object details

Izola, Primorska

Prijs € 6.710.000
Omschrijving

Spectaculaire villa aan Adriatische kust - Izola

Villa - Izola Primorska

Te koop: Villa (woonoppervlak: 543,3 m²) op kavel (749 m²) – Spectaculaire villa aan de Adriatische Kust – Izola. Woonoppervlak: 543,30 m²; Oppervlak kavel: 749 m²; Plaats: Izola; Gemeente: Koper; Gebouwd in: 2017.

Villa Galla is gelegen op “Strawberry Hill” in de villa wijk Jagodje in Izola. Een prachtige kleine badplaats aan de Sloveense Adriatische kust. De villa ligt op slechts 1,8 km van het centrum. In de omgeving is er een mooie promenade met pijnbomen, en aan de zuidkant zijn er uitgestrekte boomgaarden en wijngaarden. De villa is eind 2017 gebouwd in een moderne stijl op de top van de heuvel en biedt een prachtig uitzicht op de zee, de bergen en de omgeving. Het heeft gemakkelijke toegang via de openbare weg. Op de grond voor de villa is parkeergelegenheid. De villa is ontworpen in een eigentijdse stijl volgens de vorm en de afmeting van het perceel. Het is ontworpen met hoogwaardige, moderne details, verhoudingen en materialen.

De villa is verdeeld in drie verdiepingen; In het souterrain van het huis is er een garage voor twee auto’s, een fietsenstalling, een ruimte voor installaties, een opslagruimte en een andere opslagruimte voor de uitrusting van het zwembad. Op de begane grond zijn slaapkamers, een kledingkast en een badkamer.  Op de bovenliggende verdieping is een woonkamer, een terras, een zomerkeuken en een zwembad. Het zwembad is uitgerust met volledig geïntegreerde en onzichtbare verwarming, koeling, ventilatie en vochtigheidscontrole. De vloeren zijn van marmer en de wanden zijn ontworpen en behandeld volgens de nieuwste technieken. De begane grond is verdeeld in twee delen; in één deel is er een grotere slaapkamer, een badkamer met een sauna / wellness ruimte, bedekt met zoutstenen. Er is een jacuzzi en een douche. In dit deel zijn er nog twee kasten. Het andere deel heeft twee gastenkamers, elk met een eigen badkamer en een bijkeuken. In het ruime entree is een lift die alle verdiepingen van de villa met elkaar verbindt. Op de eerste verdieping is er een moderne woonkamer. Bij de ingang van deze verdieping is een comfortabele ruimte voor ontspanning uitgerust met de nieuwste audio-videoapparatuur. Deze apparatuur kan vanuit alle woonruimtes in het pand worden bediend. Ook kan het gebruikt worden op het terras en de zomerkeuken. De keuken is gemaakt met gebruik van kwartsiet. In de keuken is er een ruime wijnkast, zodanig ingericht dat het mogelijk is om verschillende soorten wijn makkelijk op te slaan. De inbouwapparatuur is van het merk Miele. De comfortabele, modern ingerichte woonkamer geeft een speciale charme aan de woning en biedt een prachtig uitzicht op de Adriatische kust en de omgeving van Izola. De zomerkeuken is uitgerust met Siemens apparatuur. Het verwarmde zwembad heeft een ingebouwd rolluik en is uitgerust met anti-overstromingstechnologie. De villa is omgeven door een prachtige, omheinde tuin beplant met inheemse planten en prachtige grasvelden. Tuinieren gebeurt automatisch. Het maaien doet een elektrische auto-robot. Het hele glazen deel van het huis is gemaakt van driedubbel glas. De gevel is een combinatie van lichte gevelpleister en marmer. De muren van de ingang en de trap zijn volledig van marmer. Het strand, de jachthaven en Adriatische zee liggen op slechts 10 minuten lopen. Uitstekende verhuurmogelijkheden.Adriatische kust

Kenmerken object: Adriatische kust
 • – Provincie: Primorska (Istrië);
 • – Elektriciteit: Ja;
 • – Water: Ja;
 • – Centrale verwarming / Koeling & Ventilatie: Ja;
 • – Gemeubileerd: Ja;
 • – Lift: Ja;
 • – Zwembad / Sauna / Wellness: Ja;
 • – Domotica: Ja;
 • – Garage: Ja, voor twee auto’s;
 • – Kadaster registratie: Ja;
 • – Energieklasse: In aanvraag;
 • – Kenmerken gebied: Adriatische kust – het schiereiland Istrië / Nabij Kroatië (20 minuten) / Nabij Italië (30 minuten) / 1 uur en 15 minuten van de hoofdstad Ljubljana / Bij strand & zee / Skigebieden op twee uur rijden / Oostenrijk op 2 uur rijden.