Portoroz, Primorska

Prijs € 159.000
Object details

Portoroz, Primorska

Prijs € 159.000
Omschrijving

2,5 Kamer appartement op 500 meter van zee - Portoroz

Huis - Portoroz Primorska

Te koop: 2,5 Kamerappartement (59,6 m²) met airconditioning op 500 meter van de Adriatische Zee in de badplaats Portoroz – Lucija. Oppervlak appartement: 59,6 m²; Plaats: Portoroz; Gemeente: Piran; Provincie: Primorska. 

In de plaats Portorož (Lucija) staat dit in 2010 gerenoveerde en volledig uitgeruste appartement nu te koop. Het appartement bevindt zich op de begane grond van een klein woningcomplex. Het appartement heeft twee slaapkamers, van uit beide slaapkamers is er toegang tot een serre/overdekt balkon. U komt binnen via een brede gang. Aan het einde van de gang is een badkamer en een grote keuken met inbouwapparatuur en een eethoek. Van de ruime keuken kunt u eventueel een deel als woonkamer gebruiken. Er is een kelder 3 m². Het appartement beschikt over centrale verwarming en is ook uitgerust met airconditioning. Voor het huis is een grote parkeerplaats die alleen voor bewoners van het gebouw bedoeld is. Alle infrastructuur en faciliteiten liggen op loopafstand, net als het strand en de zee. Vanuit Portoroz bent u met de auto zo in Kroatië of Italië. Portoroz is één van de meest toeristische (bad)plaatsen in Slovenië. Het bezit een casino, vele hotels, een jachthaven, een boulevard met vele restaurants/bars, stranden, meerdere sportfaciliteiten en op 6 kilometer van Portoroz ligt het op twee na grootste vliegveld in Slovenië in de plaats Sečovlje. Nabij liggen andere mooie Sloveense kustplaatsen, waaronder: Piran, Strunjan, Izola, Koper. Ook het achterland van het schiereiland Istrië heeft veel moois te bieden. Een mooi onderhouden appartement! Uitstekende verhuurmogelijkheden.

Het object staat geregistreerd in het kadaster, vrij van lasten/schulden/hypotheek.

Kenmerken object: k koophuis 
  • – Provincie: Primorska;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Water: Ja;
  • – Afval ophaaldienst: Ja;
  • – Centrale verwarming: Ja;
  • – Airconditioning: Ja;
  • – Internet: Mogelijk;
  • – Direct bewoonbaar: Ja;
  • – Kenmerken omgeving: Nabij Italië / Op het schiereiland Istrië / Op 500 meter van de Adriatische Zee / Nabij Kroatië.