Borjana, Primorska

Prijs € 250.000
Object details

Borjana, Primorska

Prijs € 250.000
Omschrijving

Dorpshuis in de Nadiza vallei - Borjana

Huis - Borjana Primorska

Te koop: Een gerestaureerd dorpshuis met tuin en prachtig uitzicht op de Nadiza vallei. In het natuurpark Breginjski Kot gelegen. Woonoppervlak: 300m²; Kavel grootte: 500m²; Gemeente: Kobarid; Dorp: Borjana; Gebouwd in 1953; Laatst gerenoveerd in: 2007.

Dit is een smaakvol gerestaureerd dorpshuis in het dorpje Borjana. De woning heeft 5 slaapkamers, een tuin en een prachtig uitzicht. Het gebouw beslaat drie verdiepingen. Begane grond: bestaat uit een zeer grote keuken en eetkamer, er is een volledig uitgeruste landelijke keuken met directe toegang tot de tuin en de barbecue plek. Ruime slaapkamer / speelkamer, toilet en garage. Eerste verdieping: Grote woonkamer met open haard en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Badkamer. Balkenplafond in de woonkamer met directe toegang tot een ruim balkon met een prachtig uitzicht. Tweede verdieping: Zeer grote slaapkamer met een mooi uitzicht, 2 extra slaapkamers, een badkamer en een balkon. Het pand wordt gemeubileerd verkocht met de mooie traditionele meubels, zoals te zien op de foto’s. De mooi tuin biedt veel privacy en heeft een barbecueplek en een patio. De woning ligt op slechts een paar minuten rijden van het populaire historische stadje Kobarid (Caporetto in Italiaans). Niet ver van de woning ligt het restaurant Hisa Franko, dat eigendom is van de onlangs uitgeroepen “Werelds beste vrouwelijke chef-kok”. Talloze buitensport activiteiten zijn in de omgeving te doen, waaronder: paragliden, paardrijden, raften, kajakken, fietsen, wandelen, vissen etc. Borjana ligt in de Nadiza vallei en de rivier, de schoonste rivier in Slovenië, is via een korte wandeling te bereiken. Italië is 5 minuten rijden. Het dorpje Borjana ligt in het natuurpark Breginjski Kot. Een gebied in opkomst qua toerisme. Het klimaat is pre-alpien met warme zomers en milde winters. De Julische Alpen (Triglav Nationaal Park) liggen in de ‘achtertuin’ en het skigebied van Bovec is een klein half uur rijden. De hoofdstad Ljubljana ligt op twee uur en de Adriatische kust ligt op 1 uur rijden. Verhuur is het hele jaar door mogelijk. te koop

Kenmerken object:
  • – Provincie: Primorska;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Waterleiding: Ja;
  • – Rioolafvoer: Ja;
  • – Centrale verwarming: Ja;
  • – Gemeubileerd: Ja;
  • – Kadaster registratie: Ja;
  • – Energieklasse: D (60 – 105 kWh / m2a);
  • – Kenmerken gebied: Natuurpark (natuurgebied) / Nabij Italië / Dichtbij de Nadiza rivier / Mogelijkheden voor toerisme / Adriatische kust op 1 uur rijden / Dichtbij het stadje Kobarid.