Daber, Primorska

Prijs € 66.500
Object details

Daber, Primorska

Prijs € 66.500
Omschrijving

Te renoveren boerderij met grond in Soca regio - Daber

Huis - Daber Primorska

Te koop: Boerderij met grond (3.418m²)  waarvan de renovatie nog moet worden voltooid. Woonoppervlak boerderij: 150m²; Kavel grootte: 3.418m²; Gemeente: Tolmin; Dorp: Daber; Gebouwd in: 1960.

Deze mooie stenen boerderij is gelegen op een mooie rustige locatie in het plaatsje Daber en heeft een geweldig uitzicht op de omgeving. De renovatie van deze mooie stenen hoeve wacht nog op voltooiing. Wanneer dit is gebeurd zal een prachtige ruime woning met ruime tuin overblijven. De begane grond bestaat momenteel uit een grote keuken en eetkamer en nog twee (slaap)kamers en een badkamer. De eerste verdieping heeft een soortgelijke onafgewerkte indeling met een andere grote keukenruimte en drie andere kamers. Het huis staat verbonden met een stenen schuur naast het huis. Deze schuur kan eventueel worden omgebouwd en gebruikt als aanvullende woonruimte. De woning wordt geleverd met circa 3.418 m² grond. Hier zou een prachtige tuin van kunnen worden gemaakt. De locatie is prachtig, het nabijgelegen Šentviška Gora is de belangrijkste nederzetting in de heuvels tussen de valleien van de Bača en Idrijca rivieren, bekend als de St. Vitus Plateau, het huis zelf is in Daber, in de buurt. Een gebied met een rijke historie en één van de oudste nederzettingen in de omgeving van de stad Tolmin. Daber ligt op 642 meter boven zeeniveau en het dorpje telt 29 inwoners.te koop

Kenmerken object:
  • Regio: Primorska;
  • Elektriciteit: Ja;
  • Waterleiding: Ja;
  • Rioolafvoer: Ja;
  • Centrale Verwarming: Nee (stoken op hout);
  • Kadaster registratie: Ja;
  • Energieklasse: E (105 – 150 kWh/m2a);
  • Kenmerken gebied: Nabij Most na Soci en het Soca meer / Gemeente Tolmin / Nabij Triglav Nationaal Park / Nabij Italië / Nabij skigebieden / Adriatische kust op 1,5 uur rijden / 45 minuten rijden naar het Partizanen hospitaal Franja in de bergen bij Cerkno.