Logje, Primorska Slovenië

Prijs € 19.000
Object details

Logje, Primorska Slovenië

Prijs € 19.000
Omschrijving

Houten blokhut op 1158m2 eigen grond in Natuurpark

Huis - Logje Primorska

Te koop: Chalet/blokhut op 1.158m² eigen grond; Gebouwd in 2015; Plaats: Logje; Provincie: Primorska Te koop: (Vakantie) Chalet; Gebouwd in 2015; Plaats: Logje

Gebouwd in: 2015, Provincie: Primorska, Plaats: Logje, Grond afmeting: 1.158m², oppervlakte object: 30m². Zonnige locatie. 2 publieke waterbronnen nabij. Het chalet is gebouwd op een heuvel, de oprijlaan naar het object leidt door het bos over de eigen grond (lengte van bosweg/oprijlaan 120m). Te koop:

Het chalet is “offgrid”. Ideaal voor agrarisch gebruik en/of opslag van agrarische gereedschappen voor bewerking van het land. Een zeer solide houten structuur in een rustige, zonnige & natuurlijke omgeving aan de rand van het romantische Venetiaans-Sloveense dorpje – Logje. Gelegen in het hart van het natuurpark “Breginjski Kot”, pal op de grens met Italië en niet ver van Oostenrijk en de Adriatische Zee. Nabij de smaragdgroene rivier Nadiza. De oude Napoleon brug over de rivier Nadiza ligt op ongeveer 800 meter (10 min. lopen) van het chalet. De rivier is in de zomer uitstekend geschikt voor een verfrissende duik. In de herfst en lente kan hier ook gekajakt worden. Het gebied is vooral populair bij paragliders, sportvissers, mountainbikers en andere (extreme) buitensportfanaten & natuurliefhebbers.

Onder het dak is ruimte voor een extra verdieping/(opslag)ruimte. Het chalet heeft een goede vloerisolatie. Landscaping van de grond om het chalet en de oprijlaan kan verder naar eigen wens worden voltooid. Het klimaat is Pre-Alpien. De agrarische grond om het chalet is zeer vruchtbaar.

  • Regio: Primorska. Het chalet is van de buitenkant af
  • Kenmerken gebied: Natuurpark Breginjski Kot (natuurgebied) / Bij rivier Nadiza
Object kenmerken