Strmec na Predelu, Primorska

Prijs € 330.000
Object details

Strmec na Predelu, Primorska

Prijs € 330.000
Omschrijving

Prachtig gerenoveerde woning Triglav Nationaal Park

Huis - Strmec na Predelu Primorska

Te koop: Prachtige gerenoveerde dorpswoning (245m²) op een kavel van 350m² op de grens Slovenië/Italië in het dorpje Strmec na Predelu; Gemeente: Bovec; Regio: Triglav Nationaal Park; Gebouwd in: 1947; Gerenoveerd in: 2008; Oppervlakte woning: 245m²; Oppervlakte kavel: 350m².

In het idyllische bergdorpje Strmec na Predelu op de Predilpas en op de grens met Italië ligt deze prachtige gerenoveerde woning (245m²) op een kavel met een oppervlak van 350m². De woning heeft 3/4 slaapkamers, een compleet ingerichte keuken. Het prachtige uitzicht op de bergen rondom is uniek. De woning staat in het Triglav Nationaal Park, één van de oudst beschermde natuurgebieden in Europa. Het huis heeft drie verdiepingen. De begane grond is een zelfstandig appartement en bestaat uit een hal, een grote slaapkamer met eigen badkamer en een keuken. Op de eerste verdieping is een prachtige open keuken met bar en eethoek, bijkeuken en een toilet. De keuken is volledig uitgerust. Er staat ook een mooi Rayburn fornuis. Vanuit de keuken is toegang tot het terras met een op hout gestookte hot tub. Er zijn nog twee kamers op de eerste verdieping, een is een grote woonkamer en de andere is een slaapkamer die momenteel gebruikt wordt als kantoor. Het kantoor geeft ook toegang tot het terras. Op de bovenste verdieping is een ruime slaapkamer met mooie hoge plafonds en stijlvolle houten balken. Deze slaapkamer heeft ook een eigen badkamer. Er is ook een woonkamer met een geweldig uitzicht. In de tuin en nabij de woning zijn verschillende buitenterrassen / BBQ plekken en bij de woning hoort een garage. Een gezinswoning met potentie voor toerisme op een unieke locatie nabij het Drielandenpunt Italië/Slovenië/Oostenrijk. te koop

Kenmerken object: Te koop: Huis met tuin. Gerenoveerd : Huis met tuin. Gerenoveerd in:
  • Regio: Primorska;
  • Elektriciteit: Ja; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • Waterleiding: Ja;
  • Afvoer: Ja;aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • Centrale verwarming: Ja; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot
  • Ingericht: Ja, (zie foto’s); Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • Bewoonbaar: Ja;
  • Energieklasse: E (105 – 150kWh/m2a);
  • Kadaster registratie: Ja;
  • Overige kenmerken/opmerkingen: Vlakbij de grens met Italië (5 min.) / Het skigebied Kanin-Sella Nevea op 15 minuten rijden / In het Triglav Nationaal Park / Kust op 2 uur rijden / Oostenrijk op 35 minuten rijden / De hoofdstad Ljubljana op 1,5 uur rijden / 5 min. van het meer Lago del Predil / Verhuur mogelijk.