Bovec, Primorska

Prijs € 45.000
Object details

Bovec, Primorska

Prijs € 45.000
Omschrijving

Studio / 1 Kamer appartement Kaninska Vas - Bovec

Huis - Bovec Primorska

Te koop: Een studio / 1 kamer appartement (28,70m²) in het complex Kaninska Vas in Bovec. Gemeente: Tolmin; Plaats: Bovec; Oppervlakte studio / 1-kamer appartement: 28,70m².

Aan de noordelijke rand van Bovec staat het in 1980 gebouwde appartementen complex Kaninska Vas. Dit studio appartement met een oppervlak van 28,70m² is op de derde verdieping in het complex. De studio heeft een hal, een ruime slaap/woonkamer met aangrenzend de keuken. Verder is er een badkamer met wc en ligbad. Het appartementencomplex heeft alle gemeentelijke infrastructuur en alle aansluitingen (water, elektriciteit, afvoer, tv, telefoon). Internet is mogelijk. De ramen zijn onlangs vernieuwd, de voorkant van het gebouw is in 1997 vernieuwd en het dak van het gebouw is in 2002 vernieuwd. Bovec heeft zowel een zomer als een winterseizoen. Het is daarom mogelijk om het appartement het hele jaar door te verhuren. Bovec is de ideale locatie voor liefhebbers van natuur en  (extreme) buitensporten. De Soča rivier stroomt nabij en het Triglav Nationaal Park ligt vlak om de hoek. Bovec is het toeristencentrum in het noordelijke deel van de provincie Primorska. De vallei heeft een rijke historie. Door het stadje lag in de eerste Wereld Oorlog één van de belangrijkste frontlinies. In de bergen rondom zijn talloze overblijfselen te vinden uit dit roerige verleden. Het uitzicht van het appartement is op het dorpje Bovec en de bergen van de Soča vallei rondom. Bovec is zowel in de winter als in de zomer het toeristencentrum van de regio. De prachtige natuur maakt het dat dit mooie bergstadje en haar omgeving steeds vaker in reclames en films worden gebruikt. De gondel naar het skigebied Kanin-Sella Nevea bevindt zich op loopafstand van het appartement net als het gezellige centrum van het dorpje. te koop

Kenmerken object: Te koop: Huis met tuin. Gerenoveerd : Huis met tuin. Gerenoveerd in:
 • Regio: Primorska;
 • Elektriciteit: Ja; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
 • Waterleiding: Ja;
 • Afvoer: Ja;
 • Centrale verwarming: Nee (elektrische radiatoren); Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot
 • Ingericht/gemeubileerd: Ja, (zie foto’s); Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
 • Kabel-tv: Ja;
 • Internet: Optioneel;
 • Energieklasse: D (61kWh/m2a);
 • Kadaster registratie: Ja;
 • Overige kenmerken/opmerkingen: Nabij Soča rivier/ in Bovec-Soča vallei / Bij skigebied Kanin-Sella Nevea en gondel / Aan de voet van de berg Rombon (Historisch Soča/Isonzo front)/ Bij Oostenrijk en Italië – Drielandenpunt.