Rudnik pri Radomljah, Gorenjska

Prijs € 4.500.000
Object details

Rudnik pri Radomljah, Gorenjska

Prijs € 4.500.000
Omschrijving

Exclusief landgoed omringd door bos - Rudnik pri Radomljah

Villa - Rudnik pri Radomljah Gorenjska

Te koop: Exclusieve villa (woonoppervlak:700 m²) met landgoed (95.817 m²) – Exclusieve villa met landgoed op mooie locatie omringd door bos. Woonoppervlak: 700 m²; Oppervlak kavel: 95.817 m²; Plaats: Rudnik pri Radomljah; Gemeente: Kamnik; Provincie: Gorenjska; Gebouwd in: 1995.

Op een uitstekende locatie behorende tot de gemeente Rudnik pri Radomljah en in de buurt van Arboretum Volčji Potok en Golf Arboretum bieden wij een exclusief landgoed te koop aan. Het landgoed strekt zich uit over meerdere stukken grond, dat uit één stuk bestaat. Dit aanbod is de gelegenheid om een ​​uniek eigendom te kopen in een prachtige natuurlijke omgeving. De locatie biedt veel privacy. Op het landgoed, dat bereikbaar is via een asfaltweg – die door een klein bos leidt – staan meerdere gebouwen met verschillende gebruiksfuncties. Het hoofdgebouw is een groot woonhuis, dat ondanks de leeftijd nog steeds alle belangrijke elementen biedt van een comfortabele kwaliteitswoning. Op de begane grond is een centrale ruimte, deze verbindt de keuken met de eetkamer, andere ruimten en een grote woonkamer met een open haard met toegang tot het terras. Op de begane grond is een aparte studio / appartement. Op de bovenste verdieping zijn er vier slaapkamers, de grootste slaapkamer heeft een eigen badkamer en een inloopkast. De enorme zolderruimte, kan in extra woonruimte worden omgezet. Wanneer u op de balkons staat zult u genieten van de prachtige vergezichten en de omliggende natuur: weiden en bos. De benedenverdieping biedt voldoende ruimte voor opslag en er is een grote ruimte die dienst kan doen als een soort kantine. Een heerlijke ruimte om van te genieten samen met familie en/of vrienden. Vanaf de benedenverdieping is er toegang tot de grote tuin met het zwembad. De uitstekende ligging zorgt voor veel zonlicht en met uitzicht op de natuur. De andere gebouwen op het landgoed worden momenteel gebruikt voor opslagdoeleinden, maar deze bieden veel potentieel, omdat de gebouwen kunnen worden omgezet in bijvoorbeeld extra woonruimte. Een tiende van het totale grondoppervlak, dus ongeveer 10.000 m² is bouwgrond. Het landgoed biedt kopers met verschillende interesses mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld: ontwikkeling van een paarden ranch, een woonwijk, een hotelcomplex / resort, of bestemming met een aantrekkelijk toeristisch (en/of catering) aanbod. Als uniek privé-eigendom is natuurlijk ook gewoon mogelijk. De woning en grond is vrij van lasten/schulden.

Kenmerken object: Adriatische kust
  • – Provincie: Gorenjska;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Water: Ja;
  • – Afvoer: Ja;
  • – Kadaster registratie: Ja;
  • – Zwembad: Ja;
  • – Energieklasse: D (60 – 105 kWh/m2a);
  • – Kenmerken gebied: Nabij Arboretum en Golfbaan / Kroatië op 1 uur en 40 minuten / Italië op 1,5 uur /Op 30 minuten van de hoofdstad Ljubljana – Ljubljana Airport op 25 minuten / Op 1,5 uur van de Adriatische kust / Skigebieden op 1 uur rijden / Oostenrijk op 1 uur rijden.