Lig, Primorska

Prijs € 40.000
Object details

Lig, Primorska

Prijs € 40.000
Omschrijving

Vrijstaand huis op 17.591m2 grond - Lig

Huis - Lig Primorska

Te koop: Vrijstaande (vakantie/weekend) woning op een kavel van totaal 17.591m². Woonoppervlak: 45,6m²; Kavel grootte: 17.591m²; Gemeente: Kanal ob Soči; Dorp: Lig ; Provincie: Primorska; Gebouwd in: 1966.

Deze woning staat geheel vrij op een mooie en zeer rustige locatie. Een locatie met een prachtig uitzicht op de omringende bergen en dalen. Deze woning met officieel huisadres ligt even buiten het dorpje Lig. De grond waarop het huis staat bestaat uit twee aaneengeschakelde kavels van 7.085m² en 10.506m². De agrarische grond bestaat voor ongeveer de helft uit weiland (grasland), de andere helft is bos. De woning staat op een bouwkavel van 50m². De kavels liggen op 8 minuten rijden van de grens met Italië. De locatie is uitstekend, nabij wijngebieden en tussen de Soca vallei (Julische Alpen / Triglav Nationaal Park) en de Adriatische kust in. Het dorpje Lig maakt deel uit van de gemeente Kanal ob Soči. Het huis is geschikt als weekend of als vakantiewoning, ook kan het permanent worden bewoond. De toegang is goed via een klein stuk onverharde weg van de hoofdweg. Op de grond is een waterreservoir van 3m3. Verwarming wordt gestookt op hout. De woning is op dit moment niet aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. te koop

Kenmerken object:
  • Regio: Primorska;
  • Elektriciteit: Nee;
  • Water: Waterreservoir van 3m3 aanwezig;
  • Gemeubileerd: Ja;
  • Verwarming: Ja – stoken op hout;
  • Energieklasse: Niet bekend;
  • Kenmerken gebied: Nabij Goriska Brda en Friuli wijngebieden / Dichtbij Italië / Gemeente: Kanal ob Soči / Adriatische kust op 60 minuten rijden / Triglav Nationaal Park (Julische Alpen) op 30 minuten rijden.