Log Pod Mangrtom, Primorska

Sold
Object details

Log Pod Mangrtom, Primorska

Sold
Omschrijving

Gerenoveerde stal in Triglav Nationaal Park

Overig Sold - Log Pod Mangrtom Primorska

Verkocht: Gerenoveerd object bij het dorpje Log Pod Mangrtom in het Triglav Nationaal Park (gemeente: Bovec). Gebouwd in: 1987; Gerenoveerd in: 2012; Dorp: Log Pod Mangrtom (gemeente Bovec). Oppervlakte : 35m²; Oppervlakte kavel: 12.218m². Let op: alleen geschikt voor tijdelijk verblijf!

Op een hele mooie locatie tussen de mooie bergdorpjes Log Pod Mangrtom en Strmec na Predelu  en verscholen in de natuur staat deze gerenoveerde geitenstal op een groot kavel (agrarische grond) a 12.218 m². Het uitzicht is meer dan indrukwekkend. Het object ligt namelijk in één van de mooiste valleien van de Julische Alpen en in het Triglav Nationaal Park. Elektriciteit kan door middel van gebruik maken van een generator (niet bij prijs inbegrepen). Het kavel heeft een eigen waterbron. Het interieur van het weekend is gedeeltelijk ingericht en het object is bewoonbaar, maar niet geschikt voor permanente bewoning. De kadasterregistratie is op orde. De plaats Bovec,  het toeristencentrum van de regio ligt op minder dan 10 minuten rijden. Verschillende skigebieden in Slovenië, Oostenrijk en Italië zijn goed en snel te bereiken. Het is eventueel mogelijk om meer agrarische grond (7.621m2) voor €0,50/m² bij te kopen. te koop.

Kenmerken object: Te koop: Huis met tuin. Gerenoveerd in: 2008; Plaats Bovec  Huis met tuin. Gerenoveerd in: 2008; Plaats Bovec Te koop: Huis met tuin. Gerenoveerd in:
  • – Provincie: Primorska. Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • – Elektriciteit: Nee; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • – Water: Ja;aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • – Centrale verwarming: Nee; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot
  • – Ingericht: Gedeeltelijk (zie foto’s); Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • – Kadaster registratie: Ja;
  • – Energiecertificaat: Niet nodig, volgens artikel 334 EZ-1.
  • – Overige kenmerken/opmerkingen: In het Triglav Nationaal Park / Nabij Bovec / Nabij skigebieden / Nabij Drielandenpunt (SLO, I, A) / Nabij Koritnica rivier