Log Pod Mangrtom, Primorska

Prijs € 45.000
Object details

Log Pod Mangrtom, Primorska

Prijs € 45.000
Omschrijving

Weekendhuis in Triglav Nationaal Park

Huis - Log Pod Mangrtom Primorska

Te koop: Weekendhuis in het dorpje Strmec / Log Pod Mangrtom aan de rand van het Triglav Nationaal Park (gemeente: Bovec). Gebouwd in: 1987; Gerenoveerd in: 2012 Plaats: Log Pod Mangrtom (gemeente Bovec). Oppervlakte huis: 35m2 op een bouwkavel van 58m2; Oppervlakte agrarische grond: 12.218m2 (1 kavel).

Op een hele mooie locatie tussen de mooie bergdorpjes Log Pod Mangrtom en Strmec na Predelu ligt een in 2012 gerenoveerde weekendhuis met een aanzienlijk kavel agrarische grond (12.218m2 – in één stuk). Het uitzicht is niet te beschrijven indrukwekkend. Het weekendhuis ligt in één van de mooiste valleien van de Julische Alpen in beschermd natuurgebied (Het Triglav Nationaal Park). De toegang tot het kavel is uitstekend. De verwarming is op hout. Elektriciteit is d.m.v. een generator (niet bij prijs inbegrepen). Op het kavel is ook water aanwezig. Het interieur van het weekend is gedeeltelijk ingericht en het huis is bewoonbaar. De kadasterregistratie is op orde. Het toeristencentrum van de regio – Bovec – is nabij, net als verschillende skigebieden. Het is eventueel mogelijk om meer agrarische grond (7.621m2) voor €0,50/m2 bij te kopen. De locatie is een waar paradijs op aarde voor de (extreme) buitensportfanaat of natuurliefhebber en – alleen al om het uitzicht – zeker een bezichtiging waard. te koop.

Kenmerken object: Te koop: Huis met tuin. Gerenoveerd in: 2008; Plaats Bovec  Huis met tuin. Gerenoveerd in: 2008; Plaats Bovec Te koop: Huis met tuin. Gerenoveerd in:
  • Regio: Primorska. Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • Elektriciteit: Nee; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • Waterleiding: Ja;aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • Centrale verwarming: Nee (verwarming op hout); Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot
  • Ingericht: Ja, gedeeltelijk (zie foto’s); Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • Bewoonbaar: Ja;
  • Kadaster registratie: Ja;
  • Energiecertificaat: Niet nodig, volgens artikel 334 EZ-1.
  • Overige kenmerken/opmerkingen: Triglav Nationaal Park / Bovec / skigebieden / nabij Drielandenpunt (SLO, I, A) / Nabij Koritnica rivier