Malija, Primorska

Prijs € 6.000.000
Object details

Malija, Primorska

Prijs € 6.000.000
Omschrijving

Villa met landgoed - Malija-Istrië

Villa - Malija Primorska

Te koop: Villa (woonoppervlak: 1.368 m²) op kavel (33.102 m²) – Spectaculaire villa aan de Adriatische Kust, Malija – Izola. Woonoppervlak: 1.368 m²; Oppervlak kavel: 33.102 m²; Plaats: Malija; Gemeente: Koper; Gebouwd in: 2017.

Deze villa moet nog worden voltooid. Er zijn meerdere gebouwen, een zwembad, ruime grond, grote kelder, garage voor 4 auto’s en prachtige tuinen. De woning is gelegen aan de Sloveense kust,  vlakbij Izola en Portoroz. Het kleine dorpje waartoe de villa behoort heet Malija. De locatie is uitstekend geschikt voor een woning of een toeristische locatie. Ook zijn andere toepassingen mogelijk. Het betreft het grootste privélandgoed van de Sloveense kuststreek. Het staat op een toplocatie nabij vele bezienswaardigheden, talloze activiteiten en natuurlijk nabij het strand. Op deze wat hoger gelegen plek heeft u een adembenemend uitzicht over de Adriatische zee. Het landgoed biedt veel privacy en het wordt geheel omringd door de unieke schoonheid van de natuur van het schiereiland Istrië. Het is mogelijk om een ​​helihaven te realiseren op het landgoed. Alle infrastructuur is in de directe omgeving te vinden waaronder luchthavens, snelwegen & jachthavens. Het perceel bestaat uit een totale oppervlakte van 33.102 m². Het land is volgens het bestemmingsplan opgesplitst in landbouwgrond en 5.979 m² bouwgrond. De villa bevindt zich op de bouwgrond. Het domein bestaat uit 3 gebouwen (A, B en C, zie netto vloeroppervlak hieronder) met een gemeenschappelijke kelderverdieping. Het vastgoed is tot de 4de bouwfase (dragende bouw, voorzijde, dak, vensters) gebouwd. Het interieur van het gebouw is niet af. Het is mogelijk om een helihaven op het landgoed te realiseren, geschikte licenties voor gebruik moeten nog worden verkregen.

Netto vloeroppervlak per gebouw:

Villa Malija For Sale - Real Estate Slovenia - www.slovenievastgoed.nl

Kenmerken object: Adriatische kust
  • – Provincie: Primorska (Istrië);
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Water: Ja;
  • – Kadaster registratie: Ja;
  • – Energieklasse: In aanvraag;
  • – Kenmerken gebied: Adriatische kust – het schiereiland Istrië / Nabij Kroatië (20 minuten) / Nabij Italië (30 minuten) / 1 uur en 15 minuten van de hoofdstad Ljubljana / Bij strand & zee / Skigebieden op twee uur rijden / Oostenrijk op 2 uur rijden.