Zadlaz-Čadrg , Primorska

Verkocht
Object details

Zadlaz-Čadrg , Primorska

Verkocht
Omschrijving

Boerderij met tuin en grond in Nationaal Park - Zadlaz-Cadrg

Huis Verkocht - Zadlaz-Čadrg Primorska

Te koop: Boerderij (woonoppervlak: 82,5 m²) met kelder (20 m²), tuin (158 m²) en agrarische grond (32.502 m²) in het Triglav Nationaal Park. Woonoppervlak: 82,50 m²; Oppervlak tuin: 158 m²; Kavel grootte: 32.502 m²; Gemeente: Tolmin ; Dorp: Zadlaz-Cadrg; Gebouwd in: 1800; Laatst gerenoveerd in: 2000.

De hoeve is een geschakelde woning met huisnummer in het dorpje Zadlaz-Cadrg (gemeente: Tolmin). Het woonoppervlak is 82,5 m² en het staat op een kavel met een oppervlak van 101 m². De woning heeft een kelder van 20 m², de tuin is 158 m² en grenst aan de woning. Ook een flinke lap aan agrarische grond met een oppervlak van 32.502 m² behoort tot dit aanbod. De grond is grotendeels bosgrond en akkerbouwgrond – 6114 m². Het dorpje heeft 24 inwoners. De stad Tolmin ligt op slechts 10 minuten rijden. De mooiste bezienswaardigheden van deze regio liggen op korte loopafstand van de woning. Bezienswaardigheden als: de ingeklemde rots genaamd Bear’s Head, The Devil’s Bridge – 60 meter hoog boven de rivier Tolminka, De grot van Zadlaška jama – de grot waar Dante Alighieri een deel van zijn La Divina Commedia (Inferno) schreef, de thermische bron in de grot onder de duivelsbrug en de samenvloeiing van de Tolminka en de Zadlaščica, het laagste punt van het Triglav Nationaal Park. In 1997 kreeg het huis een nieuw dak en tussenliggende houten panelen. In dat zelfde jaar werden ook alle dragende muren verstevigd. In 2000 is de façade vernieuwd. Het huis heeft geen meubels en sanitair en heeft een grondige renovatie nodig om het bewoonbaar te maken. Een voordeel hiervan is, dat u alles naar eigen wens kunt inrichten. De elektriciteit en wateraansluiting lopen tot het huis. Deze dienen opnieuw aangesloten te worden.

Kenmerken object:
  • – Provincie: Primorska;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Water: Ja;
  • – Centrale verwarming: Nee;
  • – Gemeubileerd: Nee;
  • – Bewoonbaar: Nee;
  • – Kadaster registratie: Ja;
  • – Energieklasse: Niet bekend;
  • – Kenmerken gebied: Nabij bijzondere bezienswaardigheden in het Triglav Nationaal Park / Nabij Italië / Adriatische kust op 1,5 uur rijden / Bij de stad Tolmin / De hoofdstad Ljubljana op 2 uur rijden / skigebied op 45 minuten (Kanin-Sella Nevea, Bovec).