Lasko Stajerska

Special Offer!
Object details

Lasko Stajerska

Special Offer!
Hotel/Vrije Tijd
Omschrijving

Vakantieresort / toeristische boerderij nabij kuuroorden

Hotel/Vrije Tijd - Lasko Stajerska

Te koop: Een vier sterren Vakantieresort/Landgoed – vakantieresort / toeristen boerderij in traditionele stijl met unieke accommodaties, een prachtig uitzicht, eigen zwembad en wellness faciliteiten. Gelegen op een heuvel op een hoogte van 650 meter omgeven door natuur, rust en schone lucht en nabij kuuroorden. Gemeente: Laško; Provincie: Stajerska; Oppervlak objecten: 514,6 m²; Oppervlak landgoed: 56.867 m²; Gebouwd en herbouwd in: 1900 en 2003-2018.

Ter overname is dit reeds werkende bedrijf in de agrarisch toeristische sector, een uniek vakantieresort/toeristen boerderij met 4 sterren, niet ver van de bekende kuuroorden Lasko en Rimske Toplice.

Wat direct opvalt op deze locatie, is de zeer zonnige zuidwestelijke ligging en de mooie panorama uitzichten. Het landgoed is het hele jaar door uitstekend bereikbaar. Het resort bestaat uit in totaal meer dan 6 hectare grond, bestaande uit weiden, bossen, fruitbomen en de grond rond de huizen. Er zijn geen buren in de buurt, hierdoor hebben haar bewoners en haar gasten enorm veel privacy en rust. Het landgoed wordt momenteel gebruikt als toeristische bestemming voor mensen die behoefte hebben aan een weekendje weg of een korte vakantie en mensen die genieten van natuur, de rust en de dieren. Op het landgoed zijn namelijk veel dieren te vinden, waaronder paarden en schapen.

Het hoofdgebouw is de woning voor de eigenaren met haar eigen ontbijtruimte buiten, een zomerkeuken, een bar, een keuken, een eetkamer en twee appartementen met 7 en 4 bedden. Er is een garage voor 2 auto’s, een zolderruimte met meerdere functies, aparte toiletten voor gasten. In de hooischuur bevindt zich een panoramisch wellness-/spa centrum met drie verschillende sauna’s. Er is een ontspanningsruimte en een mooi zwembad, alles tot in de details bewerkt. In het zoldergedeelte van de hooischuur bevinden zich twee tweepersoonskamers met elk een eigen badkamer. Buiten is een Finse sauna met een houtoven. Verder is er een rustruimte en een douche. Een extra opvallend kenmerk aan dit resort is de speciale boomhut. Die bevindt zich op het landgoed en kan het hele jaar door gebruikt worden. Het is de enige boomhut in Slovenië, die voldoende comfort biedt om er het hele jaar door in te verblijven. De schuur is het comfortabele verblijf voor de dieren.

Het landgoed ziet er zowel binnen als buiten zeer goed verzorgd uit. De tuin ademt de sfeer van een groen park. Ook rond de objecten / huizen is alles zeer netjes verzorgd.

Buiten is nog een zwembad met een zithoek en een prachtig uitzicht vanaf het mooie houten terras. Gasten kunnen hun auto op het landgoed parkeren. Er zijn hiervoor 5 parkeerplaatsen aanwezig. Het landgoed is omheind en kan worden afgesloten.

Een unieke zakelijke mogelijkheid om een goed gevestigd bedrijf over te nemen.

Alle infrastructuur bevindt zich binnen 5 a 20 km, Laško 12 km, Šenjur 15 km, Rimske toplice 17 km, de snelweg ligt op 20 kilometer afstand.

Seizoensduur: Heel het jaar door.

Prijs: €1.650.000

Indien uw interesse is gewekt en u meer informatie wilt of wilt bezichtigen, laat het ons gerust weten!

Kenmerken object: boerderij

 • – Provincie: Stajerska;
 • – Elektriciteit: Ja;
 • – Waterleiding: Ja;
 • – Riolering/afvoer: Ja;
 • – Centrale verwarming: Ja;
 • – Televisie: Ja;
 • – Telefoon: Ja;
 • – Internet: Ja;
 • – Inclusief inventaris: Ja (zie foto’s);
 • – Kadaster registratie: Ja;
 • – Energie certificaat: In aanvraag;
 • – Overige kenmerken /opmerkingen: Op top van heuvel / Nabij ski resort / Italië op 1 uur 30 minuten / Adriatische kust op 1 uur en 40 minuten / Oostenrijk op 1 uur  en 50 minuten / De hoofdstad Ljubljana op 50 minuten / Kroatië op 2 uur. link http://159.69.9.28/commercial/te-koop-vakantieresort-boerderij/
Object kenmerken