Primorska

Special Offer!
Object details

Primorska

Special Offer!
Hotel/Vrije Tijd
Omschrijving

Vakantieresort aan Soca rivier - Grens Triglav Nationaal Park

Hotel/Vrije Tijd - Primorska

Te koop: Vakantieresort direct liggend aan de Soča rivier op één van de mooiste plekken in Europa met potentie voor verdere ontwikkeling. Het grootste toeristen centrum in de Soca vallei; Provincie: Primorska. Oppervlak toeristen centrum: 56.970 m²; Gebouwd in: 1995.

Hiermee krijgt u de fantastische en unieke investeringsmogelijkheid om het grootste ​​vakantieresort aan de rivier Soča over te nemen. Niet ver gelegen van de stadjes Tolmin, Kobarid en Bovec. Een toeristencentrum met een uitstekende geografische ligging – zowel Italië als Oostenrijk is erg dichtbij – met prachtig uitzicht op de indrukwekkende Julische Alpen. Talloze mogelijkheden voor sportieve en culturele activiteiten nabij. vakantieresort

Het resort is direct gelegen aan één van de mooiste en schoonste rivieren in Europa. In een regio met een tekort aan vakantieaccommodaties, is dit een geweldige kans voor een investering op een spectaculaire locatie. De smaragdgroene rivier is het mekka voor kajakkers, rafters, vliegvissers en andere watersport- en natuurliefhebbers. Op de oever aan de rivier ligt een mooi strand en elk appartement heeft een privé strand. Het geluid van het kristalheldere water van de rivier geeft een rustgevend en verfrissend effect.

Er is voldoende ruimte voor campers/glampers en campers. Ook uitbreiding van het oppervlak van het toeristencentrum (56.970 m²) is mogelijk tot ongeveer 70.000 m².

Er ligt reeds een ontwikkelingsplan voor een deel van het centrum als glamping.

In de buurt van het resort kunt u vele verschillende natuurlijke bezienswaardigheden bezoeken en vele verschillende (buiten)sporten beoefenen, of gewoon lekker uitrusten en ontspannen. De nabij gelegen stadjes Tolmin, Kobarid en Bovec hebben elk hun eigen charme.

Vanaf deze locatie zijn ook excursies naar Venetië, de Adriatische kust (Kroatië/Italië) en Oostenrijk goed binnen een dag te doen.

Op basis van de financiële gegevens kan de investering binnen 15 jaar worden terugverdiend.

Seizoensduur: Eind april tot eind september.

Prijs op aanvraag.

Indien uw interesse is gewekt en meer informatie wilt, laat het ons gerust weten!

Kenmerken object: vakantieresort
 • – Provincie: Primorska;
 • – Elektriciteit: Ja;
 • – Waterleiding: Ja;
 • – Riolering/afvoer: Ja;
 • – Centrale verwarming: Ja;
 • – Televisie: Ja;
 • – Telefoon: Ja;
 • – Internet: Ja;
 • – Inclusief inventaris: Ja (zie foto’s);
 • – Kadaster registratie: Ja;
 • – Overige kenmerken /opmerkingen: Aan de Soca rivier / Dichtbij Italië / Dichtbij Oostenrijk / Grenzend aan het Triglav Nationaal Park / Skigebied op 15 minuten rijden.