Bled, Gorenjska

Sold
Object details

Bled, Gorenjska

Commercieel
Sold
Omschrijving

Bouwgrond voor hotelcomplex bij meer - Bled

Sold - Bled Gorenjska

Verkocht: Bouwkavel met bouwvergunning voor een luxe appartement/hotelcomplex met 55 bedden in het centrum van Bled, op 100 meter van het meer; Totale oppervlak kavel: 1.379 m²; Bouwgrond oppervlak: 1.379 m²; Landgebruik: Commerciële bouwgrond. Plaats: Bled; Gemeente: Radovljica; Provincie: Gorenjska. lap

Met dit aanbod krijgt u de mogelijkheid om  in het centrum van Bled een ruim kavel commerciële bouwgrond aan te kopen, op 100 meter van het beroemde meer van Bled. Het kavel heeft een oppervlak van 1.379 m2.

Voor het kavel is al een bouwvergunning afgegeven voor een luxe appartementen/hotelcomplex met 55 bedden. De vergunning geeft mogelijkheid tot bouw van het hotel met restaurant, parking / garage, zwembad en wellness centrum. De bouw kan gelijk beginnen. Er is een intentie om een ​​milieulabel te kopen voor de toekomstige accommodatie. Het project omvat het gebruik van moderne technologieën en duurzame kwalitatieve materialen en zal ook toegankelijk zijn voor invaliden/ouderen.

Deze locatie geeft één van de laatst mogelijke opties voor bouw van nieuwe commerciële accommodaties in het centrum van Bled. Uit het projectplan blijkt dat op de bovenste verdieping een appartement voor de eigenaars van het apart hotel is gepland van 120 m².

Afhankelijk van de doelen en wensen van de belegger zijn er verschillende opties voor indeling en gebruik van het toekomstige object (luxe hotel, appartementenhotel of een mix daarvan), evenals enkele uitgebreide opties. Er bestaan reeds financiële berekeningen voor de bouw. Tenders worden al uitgevoerd en aannemers en leveranciers voor de bouw zijn bekend. Indelingsopties, berekeningen, kosten en gereedheid van het toekomstige object, afhankelijk van de doelen en wensen van de belegger, zijn de gespreksstof voor een vergadering.

Pluspunten:

  • – 1.379 m² commerciële bouwgrond;
  • – Op 100 meter van het meer van Bled;
  • – In centrum van Bled;
  • – Appartementen / hotelcomplex;
  • – Alle infrastructuur is aanwezig;
  • – Geschikt voor ontwikkeling toerisme;
  • – Geldige bouwvergunning;
  • – Zwembad en wellness;