Bovec Primorska

Prijs € 75.000
Object details

Bovec Primorska

Commercieel
Prijs € 75.000
Omschrijving

Bouwkavel bij skilift - Bovec

- Bovec Primorska

Te koop: Een bouwkavel met agrarisch deel nabij de skilift in Bovec; Oppervlak kavel: 1.431m². Landgebruik: bouwgrond – voor ontwikkeling toerisme (75%) + agrarische grond (25%). Plaats: Bovec; Gemeente: Tolmin; Provincie: Primorska.

Een zonnig gelegen en makkelijk te bereiken bouwkavel aan de rand van Bovec, vlakbij de skilift naar het Kanin skigebied. Het kavel is voor 75% bouwgrond met gemeentelijke bestemming voor ontwikkeling van toerisme/recreatie (Status BT). Het bouwen van een vakantiehuis of een ander recreatief/sport object is hier mogelijk, alle aansluitingen lopen tot nabij het kavel. Het uitzicht op de bergen rondom is sprookjesachtig mooi. De smaragdgroene Soca rivier stroomt nabij en u zit hier op wandelafstand van het Triglav Nationaal Park en in het hart van de Soca vallei. Voor de verkoop is de Wet op de verkoop van agrarische gronden van toepassing voor 25% van het kavel. Bovec is het centrum van toerisme in deze regio. Bovec staat bekend om haar talloze mogelijkheden voor (adrenaline) sporten, haar rijke historie en de prachtige natuur! In december 2016 wordt – bij voldoende sneeuw – het Kanin skigebied heropent. Het Kanin skigebied staat in verbinding met het Sella Nevea skigebied in Italië en dit is één van de mooiste skilocaties in Europa en het hoogste skiresort in Slovenië. te koop

Wij informeren u graag meer over het kavel en de omgeving. Bel of stuur gerust een e-mail voor vragen en/of bezichtiging(en), wij helpen u graag verder.