Bled, Gorenjska

Prijs € 205.000
Object details

Bled, Gorenjska

Prijs € 205.000
Omschrijving

3 Kamer appartement met lift centrum Bled

Huis - Bled Gorenjska

Te koop: 3 Kamer Appartement (70 m²) met twee balkons en lift in het gebouw, in het centrum van Bled, 800 meter van het meer. Gemeente: Radovljica; Plaats: Bled; Provincie: Gorenjska; Gebouwd in: 2006; Oppervlakte woning: 70,00m².

In het centrum van Bled staat het gebouw/wooncomplex waarin dit mooi onderhouden 3-kamer appartement te koop staat. Gelegen op een kleine 10 minuten lopen van het mooie meer van Bled. Het appartement is een actief bedrijf en wordt op dit moment gebruikt als verhuurobject. Het appartement heeft een zeer hoge rating/goede reviews (9,6). De woning is geschikt voor maximaal 6 personen. Een uitstekende investering op een toplocatie in Slovenië. Het oppervlak van het appartement is 70 m², het 3-kamer appartement is op de bovenste verdieping van het gebouw. Het gebouw bestaat uit 2 verdiepingen. Het huis is gelegen in het centrum van Bled, op een prachtige locatie in een modern wooncomplex met 10 appartementen. De ramen van de woning liggen op het zuiden, daardoor is er veel licht in het appartement en het voelt daardoor erg ruim aan. Het appartement heeft bij de ingang een hal, een brede gang, er is een grote woonkamer met open keuken en eethoek, een kinderkamer, een grote slaapkamer, een badkamer en twee lange balkons met prachtig uitzicht op de omgeving. Het appartement is volledig uitgerust en klaar om in te wonen. Het wordt momenteel actief verhuurd aan toeristen. En in Bled bent u verzekert van toeristen en een uitstekende bezettingsgraad, aangezien Bled het promotie plaatje van Slovenië is. In de kelder van het gebouw is een pantry van 4.80 m² en  beneden is ook nog een parkeerplaats van 14.6 m². Het gebouw is voorzien van een lift. De centrale verwarming is op gas. Alle benodigde infrastructuur, openbaar vervoer en andere faciliteiten voor wonen en voor toerisme zijn aanwezig. Gasten kunnen gebruikmaken van de vele mogelijkheden aan excursies, talloze (buitensport) activiteiten en reizen vanwege de uitstekend locatie en bereikbaarheid. Het complex stamt uit 2006 en is een duurzaam gebouw van kwalitatief goede materialen, daardoor zijn er weinig vaste lasten of bijkomende kosten. Het beheer van het complex wordt gedaan door een derde partij.

Het object heeft een kadaster registratie en is onbelast.

Kenmerken object: Te koop: Huis met tuin. Gerenoveerd : Huis met tuin. Gerenoveerd in:
 • – Provincie: Gorenjska;
 • – Elektriciteit: Ja; 
 • – Waterleiding: Ja;
 • – Afvoer: Ja;
 • – Centrale verwarming: Ja, gas;
 • – Ingericht: Ja;
 • – (Satelliet) tv: Ja;
 • – Bewoonbaar: Ja;
 • – Kadaster registratie: Ja;
 • – Energieklasse: In productie;
 • – Overige kenmerken/opmerkingen: Nabij meer van Bled / Nabij Italië / Nabij Oostenrijk / Niet ver van vliegveld / Bergzicht / Nabij vele bezienswaardigheden en talloze (buitensport) activiteiten / Verhuur mogelijk.