Ljubljana, Ljubljana

Prijs € 835.000
Object details

Ljubljana, Ljubljana

Prijs € 835.000
Omschrijving

Exclusief appartement met tuin in centrum - Ljubljana

Huis - Ljubljana Ljubljana

Te koop: 4 Kamer appartement (190,35 m²) op eerste verdieping in herenhuis in het oude centrum van Ljubljana. Oppervlak appartement: 190,35 m²; Stad: Ljubljana; Gemeente: Ljubljana; Provincie: Osrednjeslovenska; Gebouwd in: 1895. 

Het 4-Kamer appartement ligt op de eerste verdieping van een gebouw met 4 verdiepingen. De locatie is uitstekend en het ligt in één van de meest vooraanstaande wijken in het oude centrum van de hoofdstad Ljubljana. Het  zeer ruime 4-kamer appartement dat hier te koop staat is geschikt als privé-woning, bijvoorbeeld voor particulier gebruik, voor expats of voor diplomaten en hun gezinnen. Het appartement kan ook als kantoor voor een ambassade worden gebruikt. Het oppervlak van het appartement is 190,35 m². Het pand is gebouwd in klassieke Weense barokstijl in het jaar 1895. Het appartement heeft hoge plafonds (hoogte: 3,7 m). Het beschikt over lichte, zonnige ruimtes. De indeling van het appartement is handig en functioneel, alle kamers zijn ruim en de scharnierende ramen geven uitzicht op een van de meest prestigieuze straten van de stad.  Het pand beschikt over een omheinde, rustige binnentuin met een oppervlak van 1.000 m². Volledige renovatie van het pand is in 2010 gedaan. Toen zijn elektrische en andere apparatuur (keuken en sanitair) vervangen en is een opslagruimte in de kelder gemaakt. De woonkamer is 162 m², een balkon van 4 m² kijkt uit op de straat. Er is aan de achterkant van het pand een terras van 10 m² dat uitkijkt op de tuin. In de kelder is een grote berging met een oppervlak van 18 m² en deze is verdeeld in 2 delen.

De indeling van het appartement: entree, een ruime hal met toegang tot het terras, ook de kantoorruimte geeft toegang tot dit balkon, een woonkamer, een grote badkamer met bad en douche, een keuken met een eethoek, een slaapkamer, een gastentoilet, grote en kleine kleedkamers en een ruimte voor een wasmachine en droger. Het appartement beschikt over:  de originele vloeren, antieke meubels en kroonluchters, filters voor het reinigen en verzachten van water, airconditioning, optische bekabeling (naar de deuren van de ingang), een alarmsysteem, centrale verwarming (radiatoren met thermostaten).  U kunt een parkeervergunning aanvragen voor het parkeren van een auto voor het pand.

In de directe omgeving is alle stedelijke infrastructuur aanwezig: winkels, scholen, openbaar vervoer, fietspaden, parken. Op slechts enkele minuten lopen: het oude stadscentrum en het plein met de drie bruggen over de rivier Ljubljanica, Het huis van Cankar (Cankarjev Dom), het theater, de Opera, het Nationaal Museum, etc.

Het object staat geregistreerd in het kadaster, is vrij van lasten/schulden/hypotheek.

Kenmerken object: exclusiefk koophuis 
  • – Provincie: Osrednjeslovenska regija / Ljubljana;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Water: Ja;
  • – Afvoer: Ja;
  • – Afval ophaaldienst: Ja;
  • – Centrale verwarming: Ja;
  • – Airconditioning: Ja;
  • – Internet: Mogelijk;
  • – Direct bewoonbaar: Ja;
  • – Andere opmerkingen: In het centrum van Ljubljana / Centraal in Slovenië / Bij snelwegen /Oostenrijk 1 uur rijden / Adriatische kust op 45 minuten rijden / Kroatië op 1 uur.