Podmelec, Primorska

Prijs € 105.000
Object details

Podmelec, Primorska

Prijs € 105.000
Omschrijving

Woning bij Triglav Nationaal Park - Podmelec

Huis - Podmelec Primorska

Te koop: Een woning (oppervlak: 154,80 m²) op een kavel van 86 m² nabij het Triglav Nationaal Park, het meer van Most na Soci en de stad Tolmin. Oppervlak woning: 154,80 m²; Oppervlak kavel: 86 ; Dorp: Podmelec; Provincie: Primorska; Gebouwd in: 1990; Laatst gerenoveerd: 2009. Real Estate Slovenia

Een statige woning met twee slaapkamers op een interessante locatie in het dorpje Podmelec, nabij het Triglav Nationaal Park, Soca vallei, het meer van Most na Soci en de stad Tolmin. De woning heeft een totaal oppervlak van 154,80 m², het kavel meet 86 m². De woning beschikt over drie verdiepingen en de bovenste (zolder-)verdieping is op dit moment nog niet afgewerkt. Op zolder is een mooi groot oppervlak met een hoge nok. Dit geeft de mogelijkheid om hier nog extra woonruimte te creëren.  Er is ook een ruime kelder onder de woning. Het bewoonbare oppervlak (nu 123,80 m²) is netjes afgewerkt en in de plafonds zijn mooie houten balken verwerkt. Alle vertrekken, gangen en trappen voelen ruim aan. Het mooie Soca meer van Most na Soci ligt op slechts 10 minuten rijden. De stad Tolmin, waar jaarlijks beroemde drukbezochte internationale muziekfestivals plaatsvinden, ligt op 15 minuten rijden. Het skigebied van Bovec ligt op 1 uur rijden. Wat niet veel mensen weten is dat nabij het dorpje Podmelec een mooie en nog vrij onbekende waterval te bezichtigen is, Slap Sopot. Dit is slechts één van de vele bezienswaardigheden in deze prachtige groene regio. Wandel- en fietspaden nabij de woning, kortom een plek die ook voor verhuur uitermate geschikt kan zijn. Het Kanin skigebied van Bovec ligt op 1 uur rijden.

De woning is zonder lasten/schulden en staat ingeschreven in het kadaster.

Kenmerken object: weekend
  • – Provincie: Primorska;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Water: Ja;
  • – Centrale verwarming: Nee, op elektra;
  • – Bewoonbaar: Ja;
  • – Inrichting: Ja, ter overname;
  • – Energiecertificaat: F (187 kWh/m2a);
  • – Kadasterregistratie: Ja;
  • – Ander commentaar / opmerkingen: Nabij Triglav Nationaal Park / Nabij meer / skigebied op 1 uur rijden / Nabij de stad Tolmin.