Smokuč Gorenjska

Prijs € 303.000
Object details

Smokuč Gorenjska

Prijs € 303.000
Omschrijving

Ruime woning met garage nabij Bled - Smokuč

Huis - Smokuč Gorenjska

Te koop: Vrijstaande woning (417 m²) met garage op een kavel van 830 m² op slechts 6 minuten van het meer van Bled. Oppervlak woning: 417 m²; Stad: Smokuč; Gemeente: Žirovnici; Provincie: Gorenjska. ruime

Te koop staat deze zeer ruime vrijstaande woning in het dorpje Smokuč, niet ver van het stadje Žirovnici. Er is een open uitzicht op de Triglav vallei en de woning ligt op slechts 6 minuten van het meer van Bled. Dit object kan interessant zijn voor een groot gezin of voor het opzetten/exploiteren van een mini-hotel of hostel.

Het huis heeft een totale oppervlakte van 417 m², het is gebouwd in 1991 en gerenoveerd in 2011. Het kavel heeft een oppervlakte van 830 m². Deze grote woning bestaat uit 3 verdiepingen (Begane grond + eerste verdieping en zolder) en meer dan 5 slaapkamers. Het staat op een prachtige locatie in Smokuč, in de buurt van de parel van Europa: het meer van Bled.

Op de begane grond bevindt zich een ruime woon- en eetkamer, een keuken, een badkamer, een berging met een zomerkeuken en verschillende (technische) ruimtes (woonoppervlak 96 m² + 37 m² kamers).

Op de eerste verdieping: 3 slaapkamers, een badkamer, een keuken, een eethoek en een grote woonkamer met een prachtig uitzicht op de vallei en toegang tot het terras (woonoppervlak 91 m²+ 21 m² kamers + 32 m² terras) .
Op de eerste verdieping is een aparte studio (appartement) met een badkamer, keuken en slaapkamer (15 m²).

In de grote, hoge en open ruimte op de zolder kan eventueel nog een ruime woonkamer of meerdere extra (slaap)kamers (126 m²) gerealiseerd worden.

Aan alle kanten is het huis omgeven door een tuin met frambozenstruiken en fruitbomen. Er zijn verschillende mooie terrassen in de tuin. Ook heeft het huis een aparte garage en nog twee overdekte parkeerplaatsen. Het object is ingeschreven in het kadaster, heeft alle benodigde documenten en is niet belast met schulden.

Kenmerken object: k koophuis 
  • – Provincie: Gorenjska;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Water: Ja;
  • – Afval ophaaldienst: Ja;
  • – Centrale verwarming: Ja;
  • – Airconditioning: Ja;
  • – Internet: Ja;
  • – Direct bewoonbaar: Ja;
  • – Kenmerken omgeving: Nabij het meer van Bled / Nabij Oostenrijk (20 minuten) / Nabij Triglav Nationaal Park / 20 minuten van de stad Kranj.