Izola, Primorska

Prijs € 155.000
Object details

Izola, Primorska

Prijs € 155.000
Omschrijving

3 kamer appartement in het centrum van Izola

Huis - Izola Primorska

Te koop: 3 kamer appartement (65 m²) in het centrum van Izola. Oppervlak woning: 65 m²; Stad: Izola; Gemeente: Izola; Provincie: Primorska; Gebouwd in 1870; Laatst gerenoveerd: 2013. ruime

Te koop staat dit 3 kamer appartement in het hart van het mooie oude vissersdorpje Izola. Het appartement wordt al succesvol verhuurd voor korte termijn. De totale oppervlakte van het appartement is 65 m². Het appartement bestaat uit 3 kamers. Het is gelegen op de tweede verdieping in een woning met 3 verdiepingen. De woning is gebouwd in 1870. De appartementen zijn in 2013 volledig gerenoveerd. Nieuw dak en gevel in 2003 en 2004. Uitstekende locatie: het appartement ligt in het centrum van de stad en op slechts 50 meter van het strand en de zee. Op loopafstand bevindt zich alle benodigde infrastructuur.  Het appartement is licht en comfortabel en in uitstekende staat.  Qua verhuur is er reeds zeer hoge vraag en bezetting in het hoogseizoen van maart tot november. Het appartement kan volledig worden verhuurd of elke kamer kan afzonderlijk worden verhuurd. Het object wordt volledig ingericht verkocht met alle meubels en apparaten. Het vereist geen initiële investering en is onmiddellijk klaar om gasten te ontvangen. Op het eerste niveau is er een gang, een keuken, een ruime woonkamer, een badkamer met een douche en een toilet en een trap die u verder naar boven leidt. Op het tweede niveau: een gang, twee slaapkamers en een grote badkamer, ook met douche en toilet. En ook op niveau 2 is er toegang tot een zolderverdieping, die momenteel als opslagruimte dienst doet en een oppervlak heeft van 16 m². De zolder heeft een raam en een hoogte van 2 meter en er bestaat de mogelijkheid om nog een slaapkamer in deze ruimte te maken, eventueel kan ook een extra raam worden geplaatst. Verwarming gebeurd elektrisch met inverters en airconditioning. De units zijn geïnstalleerd op elke verdieping. Water wordt verwarmd door middel van een elektrische boiler. Individuele meters voor het gebruik van water en elektriciteit zijn geïnstalleerd.
Het is mogelijk om gemeentelijke toestemming te krijgen voor parkeren in Izola. Het object staat in het kadaster geregistreerd en heeft geen schulden/lasten.

Kenmerken object: k koophuis 
  • – Provincie: Primorska;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Water: Ja;
  • – Afval ophaaldienst: Ja;
  • – Centrale verwarming: Nee, op elektra (inverter / airconditioning);
  • – Airconditioning: Ja;
  • – Internet: Ja;
  • – Direct bewoonbaar: Ja;
  • – Kenmerken omgeving: Nabij zee / Nabij Italië / Nabij Kroatië / Nabij het strand / In het centrum van Izola.