Dolenja Trebuša, Primorska

Prijs € 96.000
Object details

Dolenja Trebuša, Primorska

Prijs € 96.000
Omschrijving

Vrijstaande boerderij met bijgebouw veel grond - Dolenja Trebuša

Huis - Dolenja Trebuša Primorska

Te koop: Vrijstaande boerderij (94 m²) met bijgebouw ( totaal oppervlak 149,0 m²) en 42.488 m² agrarische grond, inclusief 1.700 m² bouwgrond. Plaats: Dolenja Trebuša; Gemeente: Tolmin; Gebouwd in 1600. Provincie: Primorska.

Een vrijstaande boerderij (netto woonoppervlak: 94 m²) met een indrukwekkend uitzicht. Naast de woning staat een agrarisch object (oppervlak: 149,00 m²) en bij de boerderij en in de koop inbegrepen is 42.488 m² grond. Van het totaal oppervlak van deze grond is 1.700 m² bouwgrond, de rest is agrarisch. De woning is zeer oud, in 1600 gebouwd. De woning is voor het laatst in 1977 gerenoveerd en heeft enige renovatie nodig voor comfortabel wonen mogelijk is. Het pand behoort tot het dorpje Dolenja Trebuša en staat aan het eind van een openbare weg. Het dorpje heeft ongeveer 274 inwoners en ligt niet ver van de stad Tolmin en het meer van Most na Soci.  Het pand wordt omgeven door de natuur. De boerderij staat in de historisch-geografische regio Goriška in de provincie Primorska. Het dorpje Dolenja Trebuša ligt op een hoogte van 189 meter boven zeeniveau, de boerderij ligt op ongeveer 450 meter boven zeeniveau. De woning ligt op 40 minuten rijden van het skigebied van Cerkno. De locatie biedt mogelijkheden voor verhuur en/of agrotoerisme. Het gebied is zeer rustig, veel (ongerepte) natuur, een uitstekende locatie voor sportieve activiteiten als: wandelen, mountainbiken, paardrijden, zwemmen en (vlieg)vissen.

Kenmerken object: Te koop weekendhuis
  • – Provincie: Primorska;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Waterleiding: Ja;
  • – Centrale verwarming: Nee, stoken op hout;
  • – Gemeubileerd: Nee;
  • – Bewoonbaar: Na renovatie;
  • – Kadaster registratie: Ja; 
  • – Kenmerken gebied: Nabij riviertje (Hotenja) / nabij de stad Tolmin (20 minuten) en het Soca meer van Most na Soci (15 minuten) / Nabij Triglav Nationaal Park / Adriatische kust op 1 uur en 15 minuten / Cerkno skigebied op 40 minuten rijden / Mogelijkheden voor ontwikkeling toerisme.