Mrčna Sela, Stajerska

Prijs € 29.000
Object details

Mrčna Sela, Stajerska

Prijs € 29.000
Omschrijving

Landgoed 18.900 m² met gebouw - Mrčna Sela

Huis - Mrčna Sela Stajerska

Te koop: Landgoed van 18.900 m² (1,9 hectare) in Mrčna Sela in de gemeente Krško. Oppervlak grond: 18.900 m²; Oppervlak grond onder object: 42 m²; Dorp: Mrčna Sela; Gemeente: Krško; Provincie: Štajerska; Gebouwd in: 1945. 

Het onroerend goed dat te koop staat is een landgoed met een oppervlak van 18.900 vierkante meters bij het dorpje Mrčna Sela in de gemeente Krško. Op de grond staat een oud gebouw met een oppervlak onder het object van 42 m². De grond is nu geheel agrarische grond (weide) dus een wijziging in het bestemmingsplan is nodig voor een woning kan worden gebouwd. De grond is nu aangewezen als grond waar het mogelijk is om vergunningen te verkrijgen voor het bouwen van niet-residentiële gebouwen. Het bestaande object kan worden vervangen door een woning na wijziging van het bestemmingsplan, volgens de huidige status van het object is het een agrarisch gebouw (stal). Het landgoed is in één stuk en ligt op een geweldige locatie. Zeer geschikt voor dierenliefhebbers (honden, paarden, geiten, etc.). Door de idyllische locatie is het ook geschikt voor natuurliefhebbers, voor mensen die houden van tuinieren en voor sportliefhebbers
Het perceel is toegankelijk via een verharde lokale/openbare weg en het is verbonden met het elektriciteitsnet en de openbare watervoorziening. De ligging van de grond is mooi en de grond is goed onderhouden. Deze regio heeft heel veel moois te bieden, waaronder: lokale wijnen en ecologische gerechten, evenals thermale kuuroorden zoals Terme Čatež (op 25 km) en Terme Olimije (op 30 km) en vele andere bezienswaardigheden. De accommodatie ligt op 20 km afstand van de dichtstbijzijnde afrit van de snelweg. Hierdoor zijn de Sloveense hoofdstad Ljubljana en de Kroatische hoofdstad Zagreb met hun vliegvelden in ongeveer een uur rijden te bereiken.

Het object staat geregistreerd in het kadaster, is vrij van lasten/schulden/hypotheek.

Kenmerken object: exclusiefk  Krško koophuis  penthouse
  • – Provincie: Štajerska;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Water: Ja;
  • – Riool: Nee;
  • – Centrale verwarming: Nee (stoken op hout);
  • – Internet: Mogelijk;
  • – Direct bewoonbaar: No;
  • – Andere opmerkingen: Mrčna Sela – gemeente Krško / Nabij kuuroorden