Wereld, EU

Prijs vanaf € 35.000
Object details

Wereld, EU

Prijs vanaf € 35.000
Omschrijving

Luxe mobiel huis - Luxury Mobile Home

Overig - Wereld, EU

Te koop: luxueuze mobile home – mobiel huis; Leverbaar binnen enkele weken, waar u het wenst! Het oppervlak van het luxe mobiele huis is 36 m², met een overdekt terras van 34 m²; Direct leverbaar: Op voorraad.

Leverbaar in heel Slovenië of waar u dat wenst. Een mobiel huis voorzien van alle benodigde luxe. Een nieuwe generatie van mobile homes met grote glazen oppervlakken en maximale ruimte voor uw (woon)gemak en comfort. Het oppervlak van dit luxe mobiele huis is 36 m² en het heeft een overdekt terras van 34 m². Natuurlijke hoogwaardige materialen zijn gebruikt om de lange levensduur van het huis te garanderen. Deze mobiele woning combineert een luxe uitstraling met functionaliteit en voor een uitstekende prijs. Het biedt een uitstekende mogelijkheid als tweede huis voor in de stad of voor op het platteland. Ervaar de nieuwste generatie luxe mobile homes.

INTERIEUR:

De luxe mobile home bestaat uit 2 slaapkamers, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Het is geschikt voor maximaal 6 personen. Volledig ingericht en voorzien van alle apparatuur en 2 airconditioning units. te koop

VOORDELEN:
  • – Een unieke luxe uitstraling
  • – Lange levensduur met 20 jaar garantie
  • – Personalisering mogelijk van de buitenkant en het interieur
  • – Isolatiedikte 25 cm
  • – Gebruik van natuurlijke hoogwaardige materialen
Voor prijzen en meer gedetailleerde informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.