Parecag Primorska

Prijs € 2.850.000
Object details

Parecag Primorska

Prijs € 2.850.000
Omschrijving

Luxueuze villa met zeezicht

Villa - Parecag Primorska

Te koop: Luxe villa met zwembad in Portoroz – Parecag. Gebouwd in: 2013; Plaats: Parecag (gemeente Piran). Oppervlakte villa: 413m2

Deze luxueuze vrijstaande villa heeft een onvergetelijk uitzicht op de zoutvelden en de Adriatische Zee en ligt bij Parecag, nabij Portorož. De oppervlakte van de villa is 413m2 op 2.349m2 grond. Oppervlakte van de outdoor faciliteiten is 324m2. Het openlucht zwembad heeft een afmeting van 11,5 meter x 4,5 meter. De villa is gebouwd in mediterrane stijl en heeft een uitzonderlijke artistieke en persoonlijke “touch”. Het uitzicht strekt zich uit van de zoutvelden, de kust van Kroatië en de Adriatische Zee. De villa ligt in een mooie omgeving omringd door olijfboomgaarden. De villa biedt luxe accommodatie en privacy. Het pand bestaat uit 3 verdiepingen. Op de 1ste verdiepingen zijn 4 ruime slaapkamers met inloopkasten en een wellness centrum met toegang tot de tuin, een bijkeuken (utility room), hal met garderobe, kamer voor de airconditioning unit. De tweede verdieping bestaat uit: woonkamer met een panoramisch glazen wand en een prachtig uitzicht, keuken met bijkeuken, een ruime hal met garderobe, toilet met sanitair. Het is mogelijk om zowel binnen als buiten te dineren, lunchen of ontbijten. Buiten staat een pergola en vindt u ook een mooi zonnescherm. Op de 3de verdieping vindt u: een grote slaapkamer met badkamer, twee slaapkamers met gedeelde badkamer, een bibliotheek, een studiekamer/kantoor, balkon met houten teak vloeren. Het pand is verder ook van een overdekte parkeerplaats en een lift voorzien. te koop

Kenmerken object: Te koop: Huis met tuin. Gerenoveerd in: 2008; Plaats Bovec  Huis met tuin. Gerenoveerd in: 2008; Plaats Bovec Te koop: Huis met tuin. Gerenoveerd in:
 • -Provincie: Primorska. Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
 • – Elektriciteit: Ja; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
 • – Waterleiding: Ja;oor 1 auto.
 • – Rioolafvoer: Ja; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
 • – (Satelliet) televisie: Ja;
 • – Telefoon: Ja; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
 • – Internet: Mogelijk; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
 • – Centrale verwarming: Ja, climate control; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot
 • – Ingericht: Ja; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
 • – Bewoonbaar: Ja;
 • – Kadaster registratie: Ja; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
 • – Kenmerken gebied: De makelaarsprovisie wordt gedeeld door de koper en verkoper, elk voor 2% + BTW.
Object kenmerken