MODS, Leverbaar in: Slovenië, EU & Wereld - Op Maat

Prijzen vanaf €8.000
Object details

MODS, Leverbaar in: Slovenië, EU & Wereld - Op Maat

Prijzen vanaf €8.000
Omschrijving

MOD op Maat - Modulaire woning, Mobile home, Tiny house

Unit - MODS, Leverbaar in: Slovenië, EU & Wereld - Op Maat

Te koop: Een modulaire woning (MOD): Mobile home of Tiny house op maat; Plaats: Waar u het wenst! Oppervlakte van de MOD: Naar wens; Leverbaar: Op maat vervaardigd.

Te koop: Een op maat gemaakte MOD. De verschillende MOD modellen vindt u in de fotogalerij onderaan deze pagina. Leverbaar in heel Slovenië of waar u dat wenst. Een MOD staat voor een modulaire passieve woning en kan mobiel zijn. De objecten zijn geprefabriceerde (mobiele) montage woningen. Alle MOD modellen zijn nieuwe, moderne en innovatieve ontwerpen. MOD’s worden volledig gemeubileerd geleverd voor €1.100/m². Het is ook mogelijk om MOD’s ‘kaal’ – zonder interieur/apparatuur – te leveren voor €750/m².  Elke MOD is uitstekend geïsoleerd en geschikt om het hele jaar door in te wonen. MOD’s zijn duurzaam en efficiënt. MOD’s kunnen – op bouwgrond – worden aangesloten op de gemeentelijke infrastructuur. Wilt u uw MOD “offgrid” – op andere gronden – installeren, dan helpen wij u met het bepalen van alternatieve installatie opties, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, windmolens, septic tanks en (regen)waterfilters. Een MOD is ideaal te gebruiken, als bivak, weekend, horeca gelegenheid, showroom, stacaravan, clubhuis, schuur, opslag, tuinpaviljoen, (vakantie)huis, mobile/tree of tiny house. MOD’s kunnen worden voorzien van een terras op andere denkbare opties. te koop

Uw eigen ontwerp?

Heeft u zelf een idee voor een uniek eigen ontwerp? Dat is geen enkel probleem! Uw MOD kan eventueel geheel naar eigen wens (op maat) worden ingericht. Aanpassingen aan MOD’s, voor binnen- en buitenkant, worden altijd met behulp van en in overleg met de architect gedaan. De architect maakt een 3D presentatie zodat u een uitstekende indruk krijgt van het eindresultaat. Van elk MOD model kan eventueel ook een miniatuurexemplaar in 3D worden geprint. Door middel van het toevoegen van extra modules kunt u helemaal zelf de grootte van uw MOD bepalen.

Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn indien u nog niet in het bezit bent van (bouw) grond in Slovenië. Wij zoeken op basis van uw wensen een passend kavel voor uw MOD.

Informeert u gerust naar alle mogelijkheden.


Prijzen zijn exclusief BTW, levering en installatie.

Sleutel klaar opleveren: € 1.100/m²
Kaal opleveren: € 750/m²

“Er zijn twee manieren om rijk te zijn: Een is door veel te verwerven, een ander is door weinig te verlangen.” – Dat is waar het om gaat bij het wonen in een ‘Tiny House’… Gelukkig en tevreden zijn met een eenvoudige manier van leven op een zelf gekozen plek en hier elke dag opnieuw van kunnen genieten.
#LowBudget #LowEnergy #LowMaintenance