Robidišče, Primorska

Sold
Object details

Robidišče, Primorska

Sold
Omschrijving

Woning voor renovatie in Natuurpark

Huis Sold - Robidišče Primorska

Verkocht: Renovatieproject – Vrijstaande woning in natuurpark Breginjski Kot met adembenemend uitzicht. Woonoppervlak: 250m²; Kavel grootte: 550m²; Gemeente: Kobarid; Dorp: Robidišče; Gebouwd/laatst gerenoveerd in: 1993.

Deze oude stenen woning staat te koop in het Venetiaanse-Sloveense dorpje Robidišče in het uiterste westen van Slovenië. Op misschien wel een van de mooiste locaties in de Nadiza vallei. De woning ligt vrij en heeft een grondige renovatie nodig. Een renovatie in stijl kan uiteindelijk iets heel bijzonders opleveren. De woning bestaat uit twee etages met eventueel een bewoonbare zolderverdieping. Het uitzicht op de berg Stol en de Julische Alpen erachter zult u niet snel vergeten wanneer u hier bent geweest… Het huis heeft reeds een aantal renovaties ondergaan waaronder een nieuw dak. In de woning zijn reeds herstelwerkzaamheden verricht aan de stenen muren. Het ontwerp van deze woning kunt u helemaal zelf vormgeven, maar op het moment heeft de begane grond 4 kamers en  is de eerste verdieping één grote open ruimte. Het woonoppervlak is 250m² op een kavel van 550m². Het uitzicht is uitzonderlijk mooi en vanaf het huis loopt u ongeveer 100 meter zo Italië in! Het huis ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Kobarid en op slechts 5 minuten rijden van de smaragdgroene Nadiza rivier. De schoonste rivier in Slovenië. Het dorpje Robidišče behoort tot het natuurpark Breginjski Kot, een gebied in opkomst qua toerisme. De mogelijkheden voor – extreme – (buiten)sport & natuurliefhebbers is hier enorm. Het klimaat is pre-alpien met warme zomers en milde winters. De agrarische grond is erg vruchtbaar. In het dorpje bevindt zich vlakbij de woning een ecologische boerderij, een klein museum en verschillende vakantieappartementen die het hele jaar door verhuurd worden. te koop

Kenmerken object:
  • Provincie: Primorska;
  • Elektriciteit: Nee;
  • Waterleiding: Nee;
  • Rioolafvoer: Nee;
  • Verwarming: Nee;
  • Kadaster registratie: Ja;
  • Energieklasse: niet van toepassing;
  • Kenmerken gebied: Natuurpark (natuurgebied) / op 100 meter van de grens met Italië / 5 minuten rijden naar de Nadiza rivier / Mogelijkheden voor toerisme / Italiaanse steden als Cividale del Friuli en Udine op 45 minuten rijden.