Vrtače, Primorska

Prijs € 35.000
Object details

Vrtače, Primorska

Prijs € 35.000
Omschrijving

Ruime vrijstaande woning zonder directe buren - Vrtače

Huis - Vrtače Primorska

Te koop: Een ruime vrijstaande woning ( 180 m²) met grote tuin in Vrtače op 430 m² eigen grond. Plaats: Vrtače; Gemeente: Kanal ob Soči; Gebouwd in 1922. Provincie: Primorska.

Een vrijstaande woning (netto woonoppervlak: 180,00 m²) met ruime tuin in het gehucht Vrtače (gemeente: Kanal ob Soči). De woning ligt wat afgelegen, is omringd door bossen en staat midden in de natuur waardoor er geen directe buren zijn, dus veel privacy. De rivier Soca ligt op 20 minuten rijden, net als het stadje Deskle, waar alle benodigde faciliteiten en winkels zijn. Ook het wijngebied Goriska Brda ligt op ongeveer dezelfde afstand. Het dak is gerenoveerd in 1998 en de façade en nieuwe ramen in 2002. De woning heeft centrale verwarming, elektra en beschikt over water door middel van een reservoir waarin regenwater wordt opgevangen. Het pand ligt aan een zeer rustige lokale weg, de toegang tot de woning en de grond is dus goed. Bij de woning is een parkeerplaats voor een auto. Het historische stadje Kanal ob Soči, de stad Nova Gorica en Italië liggen op 30 minuten rijden. De Adriatische kust en het Triglav Nationaal Park liggen op een uur rijden. Er is eventueel een mogelijkheid om meer agrarische grond (meerdere hectare) aan te kopen of te huren. De woning is gedeeltelijk gemeubileerd en bewoonbaar.

De woning is schulden/lasten vrij en heeft een Kadaster registratie.

Kenmerken object: Te en  koop weekendhuis
  • – Provincie: Primorska;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Waterleiding: Nee (waterreservoir);
  • – Centrale verwarming: Ja;
  • – Gemeubileerd: Ja, gedeeltelijk;
  • – Bewoonbaar: Ja;
  • – Kadaster registratie: Ja; 
  • – Kenmerken gebied: Nabij de stad Nova Gorica (30 min.) / Nabij Soca vallei (20 minuten)/ Triglav Nationaal Park op 1 uur rijden  / Adriatische kust op 1 uur / Goriska Brda (wijnregio) op 20 minuten.