Sladka Gora, Stajerska

Prijs € 30.000
Object details

Sladka Gora, Stajerska

Prijs € 30.000
Omschrijving

Woning met wijngaarden - Sladka Gora

Huis - Sladka Gora Stajerska

Te koop: Woning/weekend/vakantiehuis (64,80 m²) op 5.155 m² eigen grond met wijngaarden (2.104 m²) te Sladka Gora in de gemeente Šmarje pri Jelšah. Oppervlak woning: 64,80 m²; Oppervlak bijgebouw: 28,80 m²; Dorp: Sladka Gora; Gemeente: Šmarje pri Jelšah; Provincie: Štajerska; Gebouwd in: 1975. 

Te koop staat dit wijnhuis in het dorpje Sladka Gora in de gemeente Šmarje pri Jelšah met 5.155 m² grond. Het huisje ligt op een rustige en zonnige locatie, weg van het dagelijkse stadslawaai, maar toch dicht bij alle belangrijke openbare infrastructuur. Het huisje werd gebouwd in 1975 en heeft een totaal vloeroppervlak van 64,8 m². Het heeft een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Het huisje is volledig ingericht en bestaat uit een kelder, begane grond en een zolder. In de kelder is een ruimte om gasten te ontvangen en een wijnkelder. De begane grond bestaat uit een hal, toilet, een grote woonkamer met een eethoek en een slaapkamer. De zolder is momenteel niet in gebruik. Het huisje wordt verkocht met alle bijbehorende meubels. Het huis is aangesloten op het elektriciteitsnet. Het huisje is niet aangesloten op het openbare waternetwerk, maar heeft toch stromend stromend water omdat het een eigen waterbron heeft waaruit door middel van een elektrische pomp het huisje van vers water voorziet. De totale grootte van grond is 5.155 m². Dit is verdeeld in verschillende kleinere percelen, allemaal met elkaar verbonden en inbegrepen in de verkoop. De kleinere percelen zijn als volgt: Kavel 1: 294 m² een kavel met bestaande structuren en grond waar aanvullende bouwvergunningen voor kunnen worden verkregen; Kavel 2: 2.287 m² – weiland (gras); Kavel 3: 1.079 m² – waarvan: 315 m² weiland en 764 m² wijngaard; Kavel 4: 1.495 m² – waarvan 1.340 m² wijngaard en 155 m² grasland. Op het kavel is voldoende ruimte om een ​​andere woning te bouwen, volgens de gemeentelijke bestemmingsplan gegevens kan voor 602 m² een bouwvergunning worden verkregen. Een tweede houten gebouw, gebouwd in 1843 met een vloeroppervlak van 28,8 m², bevindt zich op het terrein in de nabijheid van het huis. Het gebouw is een traditionele wijnkelder, maar wordt momenteel alleen gebruikt als gereedschapsschuur.
Het huisje en het hele kavel worden omgeven door wijngaarden en bossen. Het is toegankelijk via verharde en onverharde wegen en is als zodanig bijzonder geschikt als woning voor vakantie/weekend. De woning is geschikt voor natuurliefhebbers, mensen die houden van tuinieren, fietsen wandelen en watersportliefhebbers. De omgeving heeft veel te bieden: lokale wijnen en ecologische gerechten, evenals de nabijheid van thermale kuuroorden zoals Terme Čatež (55 km) en Terme Olimije (20 km). De dichtstbijzijnde snelweg ligt op 55 km afstand, waardoor de Sloveense hoofdstad Ljubljana en de Kroatische hoofdstad Zagreb met hun luchthavens in ongeveer een uur met de auto kunnen worden bereikt.

Het object staat geregistreerd in het kadaster, is vrij van lasten/schulden/hypotheek.

Kenmerken object: exclusiefk koophuis  penthouse
  • – Provincie: Štajerska;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Water: Ja (eigen waterbron);
  • – Riool: Nee;
  • – Centrale verwarming: Nee (stoken op hout);
  • – Internet: Mogelijk;
  • – Direct bewoonbaar: Ja;
  • – Andere opmerkingen: Te Sladka Gora – gemeente Šmarje pri Jelšah / Nabij kuuroorden