Labor Primorska

Sold
Object details

Labor Primorska

Sold
Omschrijving

Vrijstaande woning met tuin Adriatische Kust - Labor

Huis Sold - Labor Primorska

Verkocht: Woning (woonoppervlak: 160 m²) met tuin , ruime berging (65 m²) en garage (25 m²) in het romantische Istriaanse dorpje Labor. Nabij de Adriatische Zee, plaatsen als Izola, Koper, Piran. Woonoppervlak: 160 m²; Oppervlak kavel: 579 m²; Plaats: Labor; Gemeente: Koper; Gebouwd in: 1986; Gerenoveerd in 2012/2016.

In het kleine romantische Istriaanse dorpje Labor staat deze goed onderhouden vrijstaande woning met een bruto woonoppervlak van 160,00 m² bruto. Het huis is verdeeld in 2 verdiepingen, de begane grond + een zolder. Er is voldoende privacy door een omheinde tuin en voor de ingang een mooi hekwerk. Buitentrappen leiden naar het zoldergedeelte van het gebouw. Het huis werd onlangs volledig gerenoveerd en is altijd goed onderhouden. Net als de grond om de woning. Indeling van de woning, begane grond:  met een hal, een slaapkamer, een woonkamer, een moderne keuken, een eetkamer en een badkamer. Buiten en aangrenzend aan de woning is een ruim overdekt terras (60 m²) met hard houten vloer, om rustig te kunnen zitten/eten of relaxen. Vanuit de eetkamer is een uitgang naar het terras, met een open haard/zomerkeuken en de rest van de ruime tuin. Indeling (woon)zolder: woonkamer, badkamer, slaapkamer en een zeer net dakterras (45 m²) met een hard houten vloer en prachtig uitzicht rondom. In het dak zijn mooie velux dakramen geïnstalleerd, zodat de zolder erg licht aandoet. Op het kavel staat een ruime garage van 25 m², die momenteel door de eigenaren wordt gebruikt om dingen op te slaan, hier kan ook een ontmoetingsruimte worden gerealiseerd. In de garage is een aparte toiletruimte met urinoir aanwezig. De woning wordt gemeubileerd verkocht. Vanaf de weg die naar Labor leidt kunt u op mooie dagen de Adriatische Zee zien. Vele interessante bezienswaardigheden, mooie plaatsjes dichtbij als de havenstad Koper, de oude vissersdorpjes Izola en Piran, en Strunjan en Portoroz. De Kroatische kust en het achterland van het schiereiland Istrië ligt aan uw voeten. Er zijn vele mogelijkheden voor deze woning, ook voor verhuur zijn er uitstekende mogelijkheden. Adriatische kust

Kenmerken object: Adriatische kust
  • – Provincie: Primorska (Istrië);
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Water: Ja;
  • – Centrale verwarming: Ja;
  • – Gemeubileerd: Ja;
  • – Kadaster registratie: Ja;
  • – Energieklasse: In aanvraag;
  • – Kenmerken gebied: Adriatische kust – het schiereiland Istrië / Nabij Kroatië (20 minuten) / Nabij Italië (30 minuten) / 1 uur en 15 minuten van de hoofdstad Ljubljana / Bij strand & zee / Skigebieden op twee uur rijden / Oostenrijk op 2 uur rijden.