Logje, Primorska

Prijs € 40.000
Object details

Logje, Primorska

Prijs € 40.000
Omschrijving

Vrijstaande woning/commercieel gebouw met tuin - Logje

Huis - Logje Primorska

Te koop: Vrijstaande woning – commercieel gebouw (336,80 m²) op 128 m² grond met tuin 210 m² in het centrum van het dorpje Logje; Gebouwd in 1930; Woonoppervlak: 336,80 m²; Kavel: 338 m²; Plaats: Logje; Gemeente: Kobarid; Provincie: Primorska.

Een ruime vrijstaande woning / commercieel gebouw (voormalig winkel) in het centrum van het Venetiaans-Sloveense dorpje Logje in het noordwesten van Slovenië. Eén van de meest westers gelegen dorpjes in Slovenië. De woning ligt aan de hoofdweg, die door het dorpje leidt. Het pand is gebouwd in 1930 en heeft een woonoppervlak van 336,80 m². Het kavel waarop de woning staat heeft een oppervlak van 128 m² (100% bouwgrond). Verder is er een tuin van 210 m² – ook 100% bouwgrond. Het pand dient volledig gerenoveerd te worden. Het staat op een zeer zonnige locatie met mooi uitzicht. Het inwoneraantal is klein maar er zijn vele nationaliteiten. He dorpje ligt in het natuurpark Breginjski Kot en in de Nadiza vallei. Op slechts 12 uur rijden van Nederland, centraal in Europa. Verschillende internationale vliegvelden in de buurt. De grens met Italië – Friuli/Triëst & Venetië – dichtbij net als Oostenrijk. De Julische Alpen en Soca vallei liggen ‘om de hoek’ en ook de Adriatische Zee ligt op een uurtje rijden. De woning staat nabij de rivier Nadiza. De oude brug Napoleonov Most over de rivier Nadiza ligt op ongeveer 700 meter (ong. 10 min. lopen) van de woning, een ander (zwem)strandje op zo’n 10 minuten lopen. De Nadiza is een rivier die opwarmt op warme zomerdagen en is in tegenstelling tot de meeste andere rivieren in het gebied een zalige rivier om in te zwemmen. De Nadiza vallei is vooral populair bij paragliders, sportvissers, mountainbikers en andere (extreme) buitensportfanaten & natuurliefhebbers. De woning heeft een ruime tuin en heeft een commercieel deel. Het klimaat is Pre-Alpien met warme zomers en milde winters. Het historische stadje Kobarid en het Triglav Nationaal Park liggen op 15-20 minuten rijden. te koop

Kenmerken object:
  • – Provincie: Primorska.
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Waterleiding: Ja;
  • – Riool/afvoer: Ja;
  • – Verwarming: Nee;
  • – Bewoonbaar: Nee;
  • – Kadaster registratie: Ja;
  • – Energieklasse: Op aanvraag;
  • – Kenmerken gebied: Natuurpark (natuurgebied) / Nabij de grens met Italië / Op loopafstand van de rivier Nadiza / Nabij de Soca vallei en het Triglav Nationaal park / Investeringsmogelijkheden voor toerisme/recreatie & andere bedrijven.