Ljubljana Ljubljana

Prijs € 980.000
Object details

Ljubljana Ljubljana

Prijs € 980.000
Omschrijving

Woning met groot terras nabij Kasteel in centrum - Ljubljana

Huis - Ljubljana Ljubljana

Te koop: Ruime woning (303,6 m²) met een groot terras in het oude centrum van Ljubljana nabij Ljubljanski Grad. Oppervlak woning: 303,6 m²; Stad: Ljubljana; Gemeente: Ljubljana; Provincie: Osrednjeslovenska; Gebouwd in: 1904. 

Een woning met een groot terras in het oude deel van Ljubljana nabij de heuvel met het kasteel “Ljubljanski grad”. De woning heeft een totale oppervlakte van 303,6 m². De woning is gebouwd in 1904 en gerenoveerd in 2004. Voor het laatst is de woning in 2015 gerenoveerd. Het netto woonoppervlak is 245 m², het terras is 52 m² en het perceel meet 1.188 m². Het huis heeft drie verdiepingen: op de begane grond is een hal, een gastenkamer, een kleedkamer, een wasruimte, een badkamer en een garage voor twee auto’s. Vanuit de wasruimte is er toegang tot de bijkeuken waarin eventueel een sauna gemaakt kan worden. Vanuit de garage komt u in een extra ruimte die is ingericht voor het opbergen van sportartikelen en/of tuingereedschap. Op de eerste verdieping is een keuken met moderne apparatuur, een grote lichte woonkamer met een eethoek en toegang tot de patio en de tuin. De hoogte van de plafonds in de woonwijk is 2,85 m. Op de tweede verdieping zijn twee kinderkamers met eigen badkamer en de hoofdslaapkamer met eigen badkamer met jacuzzi voor twee personen en nog een douche. Alle meubels in huis zijn op maat gemaakt. De keuken is van het merk Mlinar & Mlinar. De verwarming en kookplaat zijn op gas. Alle rolluiken kunnen elektrisch worden bediend en er is ook een video-intercom geïnstalleerd. Het huis is gelegen nabij de grote stadsmarkt en het Preseren plein, het wordt omgeven door groen en het heeft toegang tot een rustige straat, die alleen wordt gebruikt door de bewoners van naburige huizen. In de directe omgeving is alle stedelijke infrastructuur aanwezig: winkels, scholen, openbaar vervoer, fietspaden, parken. Op slechts enkele minuten lopen: het oude stadscentrum en het plein met de drie bruggen over de rivier Ljubljanica, Het huis van Cankar (Cankarjev Dom), het theater, de Opera, het Nationaal Museum, etc.

Het object staat geregistreerd in het kadaster, is vrij van lasten/schulden/hypotheek. Ljubljana

Kenmerken object: Ljubljana koophuis 
  • – Provincie: Osrednjeslovenska regija / Ljubljana;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Water: Ja;
  • – Afvoer: Ja;
  • – Afval ophaaldienst: Ja;
  • – Centrale verwarming: Ja;
  • – Internet: Mogelijk;
  • – Direct bewoonbaar: Ja;
  • – Andere opmerkingen: In het centrum van Ljubljana / Centraal in Slovenië / Bij snelwegen /Oostenrijk 1 uur rijden / Adriatische kust op 45 minuten rijden / Kroatië op 1 uur.