Tevče, Primorska

Prijs € 245.000
Object details

Tevče, Primorska

Prijs € 245.000
Omschrijving

Vrijstaande woning in laatste bouwfase - Tevce

Huis - Tevče Primorska

Te koop: Een vrijstaande nieuwbouw woning (oppervlak: 264,10 m²) in de laatste bouwfase met prachtig uitzicht op een kavel van 2.914 m² in de Vipava vallei. Oppervlak woning: 264,10 m²; Oppervlak kavel: 2.914 ; Dorp: Tevce; Gemeente: Ajdovščina; Provincie: Primorska; Gebouwd in: 2019. 

Aan de rand van de Vipava-vallei in het laatste deel van het dorpje Tevče staat deze nieuwbouw woning te koop. De woning bevindt zich in de laatste bouwfase. De woning staat op een ruim kavel. Het huis is ruim, licht en  gebouwd van kwaliteitsmaterialen, het is opgebouwd met een begane grond, een eerste verdieping en een zolder. De ligging van het pand is uniek op één van de mooiere locaties aan de rand van de Vipava vallei met uitzicht op de wijngaarden, de omliggende dorpjes en het Trnovo-plateau. Het huis is gelegen op een perceel van 2.914 m2 waarvan 1.364 m2  volgens het gemeentelijke bestemmingsplan bouwgrond is, geschikt voor bouw van extra woning(en) of andere extra voorzieningen. De woning heeft een gedeeltelijk open begane grond, die met minimale bouwwerkzaamheden kan worden voorzien van gesloten woonruimtes of extra ruimte voor de garage. De centrale ruimte op de begane grond en de zolder kunnen ook als andere (woon)ruimtes worden gebruikt. De zolder is bedoeld voor twee (kinder)kamers. De 1e verdieping is bijna volledig afgewerkt en klaar om te bewonen. Alle elektrische en mechanische installatiewerkzaamheden zijn voltooid. Al het keramiek, het bouwmeubilair en de badkameraccessoires zijn inbegrepen in de prijs. De woning bevindt zich in de laatste bouwfase, deels in de 4e, deels in de 5e bouwfase en de aanvraag voor het verkrijgen van een gebruiksvergunning is reeds gedaan. De 1e verdieping, vertegenwoordigt de centrale woonruimte van de woning en is bijna volledig afgewerkt en praktisch beschikbaar. Het enige dat ontbreekt is het meubilair en de inrichting van de badkamer. De inrichting van de badkamer is echter al aanwezig en staat nog ingepakt in originele verpakking in de woning. De afwerking van de kamers dient ook nog te gebeuren. Op de begane grond is een complete stookruimte met een ingebouwde kachel en een meegeleverde warmtepomp voor warm water met een capaciteit van 300 liter. De bouwconstructie is van hoge kwaliteit, met verticale en horizontale constructie-elementen en een fundering van gewapend beton. De buitenmuren zijn gemaakt van bouwstenen met thermische isolatie en de bakstenen zijn 38 cm dik. Dit geeft ondanks de onafgewerkte gevel een uitstekende isolatie van het gebouw. De woning is gebouwd in het midden van een ruim kavel, wat zorgt voor de grootst mogelijke mate van privacy. Het huis heeft een ouder bijgebouw (voorheen een agrarisch gebouw), en deze ligt aan de oprit naar het pand toe. Dit object kan behouden blijven en eventueel een nieuwe gebruiksfunctie toegewezen krijgen. Of het kan worden afgebroken om de toegang van de openbare weg naar de woning te vergemakkelijken. Het gebouw heeft alle aansluitingen. De gebruiksvergunning en/of huisnummer zijn bijna toegewezen.

De woning is zonder lasten/schulden en staat ingeschreven in het kadaster.

Kenmerken object: bouwfase weekend
  • – Provincie: Primorska;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Gemeentelijke waterleiding: Ja;
  • – Afvoer: Ja;
  • – Centrale verwarming: Ja;
  • – Tv: Ja;
  • – Telefoon: Ja;
  • – Internet: Ja;
  • – Bewoonbaar: Ja;
  • – Ander commentaar / opmerkingen: In de Vipava vallei / In een traditionele wijnregio / Prachtig weids uitzicht / Adriatische Zee op 35 minuten rijden / Julische Alpen op 1 uur rijden.