Skofja Loka Gorenjska

Prijs € 320.000
Object details

Skofja Loka Gorenjska

Prijs € 320.000
Omschrijving

Ruim vrijstaand huis centrum - Skofja Loka

Huis - Skofja Loka Gorenjska

Te koop: Ruime vrijstaande woning (300 m²), vier gescheiden appartementen in het centrum van de stad Skofja Loka . Oppervlak woning: 300 m²; Oppervlak kavel: 492 ; Stad: Skofja Loka; Provincie: Gorenjska ; Gebouwd in: 1952. 

Te koop staat deze grote vrijstaande woning bestaande uit 2 verdiepingen met 4 afzonderlijke appartementen in het centrum van de stad Skofja Loka.  Dit pand wordt nu reeds gebruikt als onderneming voor verhuur van appartementen op lange of korte termijn.
Het pand heeft een erg interessante ligging. In Skofja Loka is een acuut woningtekort en daardoor wordt een zeer snelle (100%) bezetting van alle appartementen gedurende het hele jaar vrijwel gegarandeerd. Het oppervlak van de woning is 300 m², het oppervlak van het bouwkavel is 492 m². De woning staat in het historische deel van de stad en geeft uitzicht op het kasteel en de middeleeuwse stad. Het huis is gebouwd in 1952.
Momenteel is het huis in renovatie. De renovatie kan worden gestopt of worden voltooid binnen 2 maanden, afhankelijk van de wens van de nieuwe eigenaar. 2 appartementen op de bovenste verdieping zijn al gerenoveerd. Het eerste appartement van 70 m² bevindt zich in de kelder van het huis. De huidige eigenaar bezit reeds een projectplan met berekeningen om de renovatie te voltooien. Na renovatie zal het appartement er in traditionele Sloveense stijl uitzien. Het krijgt een studio met een keukengedeelte, een eethoek, een slaapgedeelte en een badkamer.
Op de begane grond bevindt zich een 2 kamer appartement van 60 m². Deze heeft een toegang tot de tuin, met een keuken en badkamer. Het is ook nog niet gerenoveerd.
Op de eerste verdieping zijn er twee appartementen met elk een aparte ingang. Het oppervlak van het eerste appartement is 55 m², het heeft 2 kamers, een keuken, een eetkamer en een balkon. Het heeft verder een aparte badkamer met een bad. De oppervlakte van het tweede appartement is 50 m², het heeft een indeling van 1,5 kamer met een keuken en een badkamer. Ook is er een balkon met een mooi uitzicht op het historische centrum en de heuvels. Het appartement heeft een uitstekend werkende traditionele oven. Verwarming van het pand gaat door middel van hout en dit eventueel in combinatie met elektrische verwarmingselementen. Parkeren: op het moment is ruimte voor 2 auto’s, met de mogelijkheid om uit te breiden tot 6 auto’s. Aansluitingen: riolering, elektriciteit, gas in het huis, watervoorziening. Het is mogelijk om de zolder bewoonbaar te maken en er een extra appartement te maken. Het oppervlak van de zolder is 70 m², de hoogte van de dakrand is 4 meter. Het huis is omgeven door alle noodzakelijke stedelijke infrastructuur. De woning is zonder lasten/schulden en ingeschreven in het kadaster.

Kenmerken object: 2,5k koophuis  skofja loka
 • – Provincie: Gorenjska;
 • – Elektriciteit: Ja;
 • – Water: Ja;
 • – Afvoer: Ja;
 • – Afval ophaaldienst: Ja;
 • – Centrale verwarming: Nee, op hout en elektra;
 • – Tv: Ja;
 • – Telefoon: Ja;
 • – Internet: Ja;
 • – Bewoonbaar: Ja;
 • – Energiecertificaat: In aanvraag;
 • – Kenmerken omgeving: Nabij het centrum van de stad Skofja Loka / Uitzicht op kasteel / Nabij supermarkt en stedelijke faciliteiten.