Čezsoča Primorska

Sold
Object details

Čezsoča Primorska

Sold
Omschrijving

Vrijstaande woning met 50.603 m² grond - Čezsoča

Huis Sold - Čezsoča Primorska

Verkocht: Vrijstaande woning met, kelder en tuin en 50.603 m² grond aan de rand van het dorpje Čezsoča (gemeente Bovec) op loopafstand van de rivier Soča; Oppervlakte woning: 132,40 m²;  Oppervlak kavels: 50.603 m². Gebouwd in: 1922. Gemeente: Bovec; Provincie: Primorska.

Aan de rand van het dorpje Čezsoča ligt dit te renoveren pand met een woonoppervlak van 132,40 m². Onder de woning is een kelder (26,5 m²), dan de 1ste verdieping en een zolder verdieping. De woning heeft een prachtig uitzicht op het dorpje en de bergen rondom. De Soča rivier stroomt nabij (op 400 meter). Čezsoča is een idyllisch en gezellig dorpje, met barretjes, restaurants, kajak/rafting scholen en het ligt in één van de mooiste valleien in Europa, nabij Bovec met haar skigebied Kanin-Sella Nevea. Het dorpje bevindt zich aan de rand van het Triglav Nationaal Park, niet ver van de woning is de Walt Disney film Prince of Narnia opgenomen. Deze uitstekende locatie is een ideale plek voor de (extreme) buitensporter en/of natuurliefhebber. De woning heeft een elektra- en wateraansluiting en is aangesloten op de gemeentelijke afvoer. Bij de woning zit 50.603 m² grond inbegrepen, waarvan 787 m² (woning)bouwgrond is – de rest van de grond is agrarisch. Uitstekende investering, verhuur (toerisme) is mogelijk.

Kenmerken object: Te koop: Huis met tuin. Gerenoveerd in: 2008; Plaats Bovec  Huis met tuin. Gerenoveerd in: 2008; Plaats Bovec Te koop: Huis met tuin. Gerenoveerd in:
  • – Provincie: Primorska; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto-.
  • – Elektriciteit: Ja; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • – Waterleiding: Ja;
  • – Afvoer: Ja;aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • – Centrale verwarming: Nee; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot
  • – Ingericht: Nee; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • – Bewoonbaar: Nee;
  • – Kadaster registratie: Ja;
  • – Overige kenmerken/opmerkingen: Nabij Soča rivier/ nabij Bovec / Skigebied Kanin-Sella Nevea / Nabij Boka waterval ‘Slap Boka’.