Strmec na Predelu, Primorska

Prijs € 165.000
Object details

Strmec na Predelu, Primorska

Prijs € 165.000
Omschrijving

Vrijstaande woning met tuin Triglav Nationaal park -Strmec na Predelu

Huis - Strmec na Predelu Primorska

Te koop: Vrijstaande woning (226,80 m²) met drie slaapkamers en tuin op een kavel van 162m².  Bij de grensovergang Slovenië/Italië in het dorpje Strmec na Predelu; Gemeente: Bovec; Regio: Triglav Nationaal Park; Provincie: Primorska; Gebouwd in: 1990; Gerenoveerd in: 2001; Oppervlakte woning: 226,80m²; Oppervlakte kavel: 162m².

In het idyllische bergdorpje Strmec na Predelu op de Predilpas, dichtbij het stadje Bovec en op de grens met Italië ligt deze vrijstaande woning (226,80m²) met tuin op een kavel van 162m². Deze ruime woning heeft 3 slaapkamers en is in 2001 gerenoveerd om als vakantie woning dienst te doen. De zolderverdieping is daarom nog niet afgewerkt. Een prachtig uitzicht op de Julische Alpen maakt deze locatie echt uniek. De woning staat in het Triglav Nationaal Park, één van de mooiste natuurgebieden in Europa. Het dorpje ligt in het hooggebergte maar is – ook in de winter – zeer goed bereikbaar. Het huis heeft drie verdiepingen, begane grond, 1ste verdieping en een zolderverdieping. Een zeer comfortabel (vakantie)verblijf op slechts 14 minuten van Bovec, waar zich het skigebied Kanin – Sella Nevea bevindt. Op twintig minuten ligt het Italiaanse stadje Tarvisio met haar eigen skigebied en op 30 minuten ligt Arnoldstein in Oostenrijk met verschillende skigebieden, waaronder de skigebieden Dreiländereck en Hermagor. Het meer van Lago del Predil ligt op slechts 5 minuten rijden. De aansluitingen bij de woning: elektriciteit, dorpswatervoorziening, verwarming op hout, boiler en septische put. De goede mogelijkheden tot verhuur op deze locatie maken deze woning voor deze prijs een meer dan uitstekende investering!

De indeling van het pand is als volgt (in m²):

– Begane grond: garage 16,6; voorkamer 7,2; woonkamer 14,4; eetkamer 7,3; keuken 7,8; voorkamer 2,2; slaapkamer 1 9,6; kinderkamer (slaapkamer 2) 7,2; toiletten 3,1; Totaal oppervlak 75,4 m².

– 1ste Verdieping:  buitenhal 2,5; voorkamer 4,4; voorkamer 3,4; woonkamer 15,8; terras 17,8; eetkamer 6,4; keuken 5,3; voorkamer 3,7; slaapkamer 3 12,0; sanitaire voorzieningen 4,2; opslag 3.0; Totaal oppervlak 78,5 m².

– De onafgewerkte zolder heeft een oppervlak van 57,0 m² en kan eventueel geheel naar eigen smaak bewoonbaar worden gemaakt.

De woning staat op naam van 1 eigenaar, is helemaal schulden/lastenvrij en heeft een Kadasterregistratie. te koop

Kenmerken object: Te koop: Huis met tuin. Gerenoveerd : Huis met tuin. Gerenoveerd in:
 • – Provincie: Primorska;
 • – Elektriciteit: Ja; 
 • – Waterleiding: Ja;
 • – Afvoer: Ja, septic put;
 • – Centrale verwarming: Nee, op hout;
 • – Ingericht: Ja, (zie foto’s), overname in overleg;
 • – (Satelliet) tv: Ja;
 • – Bewoonbaar: Ja;
 • – Kadaster registratie: Ja;
 • – Energieklasse: In aanvraag;
 • – Overige kenmerken/opmerkingen: Vlakbij de grens met Italië (5 min.) / Skigebieden Kanin-Sella Nevea en Tarvisio op 15-20 minuten rijden / In het Triglav Nationaal Park / Kust op 2 uur rijden / Oostenrijk op 30 minuten rijden / De hoofdstad Ljubljana op 1,5 uur rijden / Kroatië: 2,5 uur / Op 5 min. rijden van het meer Lago del Predil / Verhuur mogelijk.