Dolnje Cerovo, Primorska

Sold
Object details

Dolnje Cerovo, Primorska

Sold
Omschrijving

Woning met wijn- en boomgaarden - Dolnje Cerovo

Huis Sold - Dolnje Cerovo Primorska

Verkocht: Een vrijstaande woning met wijngaarden op een prachtige locatie, precies op de grens met Italië, bij het dorpje Dolnje Cerovo; Oppervlakte woning: 104m²; Oppervlakte kavel: 1050m²; Gemeente: Brda; Provincie: Primorska, Gebouwd in: 1994.

Een vrijstaande woning precies aan de grens met Italië met mooi uitzicht op de heuvelachtige omgeving. De woning staat in “Sloveens Toscane” in de gemeente Brda, nabij het dorpje Dolnje Cerovo. De woning heeft een netto woonoppervlak van 104 m². Het staat op een kavel van 1050 m² en bij de woning komt een oppervlak van 10.150 m² aan wijn- en boomgaarden. De woning beschikt over een wateraansluiting en heeft elektriciteit. Er is een kelder met een oppervlak van 53,90 m². Er is een ruim open terras van 10,70 m². Ook is er nog een ruimte van 38,90 m², die nog niet klaar is, maar geschikt is om in te wonen. Door de achtertuin loopt de grens met Italië. De stad Nova Gorica is binnen 10 minuten rijden te bereiken. De Adriatische Zee op 30 minuten. Julische Alpen (Triglav Nationaal Park) ligt op 45 minuten rijden. Venetië op 1,5 uur rijden. De regio van Brda kenmerkt zich door wijnbouw en ook het er steeds meer mee verbonden toerisme zijn een belangrijke bron van inkomsten. Aanvullend is er de fruitteelt, met name de kersen waren voor de wijnboeren altijd een aanvullende bron van inkomsten. In de maand juni vindt hier het traditionele kersenfeest plaats. De wijnbouw is echter het voornaamst en duidelijk zichtbaar. De wijnbouw blijft weliswaar in familiehanden maar wordt desondanks in de laatste decennia toenemend geprofessionaliseerd. De wijn uit dit gebied is van hoge kwaliteit. De wijnregio Goriska Brda grenst aan de Friuli wijnregio.

Kenmerken object: Te koop: Huis met tuin. Gerenoveerd : Huis met tuin. Gerenoveerd in:
  • – Provincie: Primorska;
  • – Elektriciteit: Ja; aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats 
  • – Waterleiding: Ja;
  • – Afvoer: Ja;aanwezig en de toegang tot het pand is goed. Parkeerplaats voor 1 auto.
  • – Centrale verwarming: Nee; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang tot
  • – Ingericht: Nee; Alle aansluitingen zijn aanwezig en de toegang rkeerplaats voor 1 auto.
  • – Bewoonbaar: Ja;
  • – Energieklasse: In productie;
  • – Kadaster registratie: Ja;
  • – Overige kenmerken/opmerkingen: Nabij Soča rivier/ In wijnregio  / Op de grens met Italië / Triglav Nationaal Park op 45 minuten / 30 minuten van de Adriatische Zee / Nabij de stad Nova Gorica.