Nova Gorica Primorska

Prijs € 120.000
Object details

Nova Gorica Primorska

Prijs € 120.000
Omschrijving

Woning ter renovatie centrum - Nova Gorica

Huis - Nova Gorica Primorska

Te koop: Een vrijstaande woning (oppervlak: 77,40 m²) voor renovatie met tuin op een ruim kavel van 800 m² nabij het centrum van de stad Nova Gorica. Oppervlak woning: 77,40 m²; Oppervlak kavel: 800 ; Stad: Nova Gorica; Provincie: Primorska; Gebouwd in: 1925. woningrenovatie

De woning die te koop staat is klaar voor een grondige renovatie en staat klaar voor een nieuwe eigenaar. Niet alleen de woning (  totaal oppervlak: 77,40 m²) ook het kavel om de woning met een oppervlak van 800 m² (100% bouwgrond) kan wat liefde en verzorging gebruiken. Op het moment zijn elektriciteit en water afgesloten, de aansluitingen zijn aanwezig. Op het moment is 57,80 m² van de woning bewoonbaar oppervlak, het pand heeft 3 verdiepingen en er is een kelder van 19,60 m². Bij de woning hoort een parkeerplaats. Het huis bevindt zich op loopafstand van het centrum van Nova Gorica en nabij alle uitvalswegen. Zowel de Julische Alpen als de Adriatische Kust zijn dichtbij. Nova Gorica grenst aan vele andere bijzondere regio’s waaronder traditionele wijnregio’s als Goriska Brda, de Vipava vallei en in Italië de Friuli regio. Ook grenst de gemeente aan het Sloveense Karst/Kustgebied. De stad Nova Gorica/Gorizia ligt half in Italië en half in Slovenië. De Italiaanse grens ligt op loopafstand. Deze locatie heeft veel te bieden. Alle infrastructuur en stedelijke faciliteiten zijn nabij. Een uitstekende investering!

De woning is zonder lasten/schulden en staat ingeschreven in het kadaster.

Kenmerken object: weekend
  • – Provincie: Primorska;
  • – Elektriciteit: Nee;
  • – Water: Nee;
  • – Afvoer: Nee, septic tank;
  • – Centrale verwarming: Nee;
  • – Bewoonbaar: Nee;
  • – Energiecertificaat: Niet nodig;
  • – Ander commentaar / opmerkingen: In de Vipava vallei / In wijnregio / In de natuur / Adriatische Zee op 35 minuten rijden / Julische Alpen op 1 uur rijden.