Lig Primorska

Prijs € 35.000
Object details

Lig Primorska

Prijs € 35.000
Omschrijving

Agrarisch gebouw voor woning conversie - Lig

Huis - Lig Primorska

Te koop: Agrarisch gebouw (oppervlak van 125 m²) met bijgebouw (30 m² ) op een kavel met een oppervlak van 755 m², Kavel met bestemming woningbouw. Gebouwen voor renovatie. Woonoppervlak: 125 m²; Kavel grootte: 755 m²; Gemeente: Kanal ob Soči; Dorp: Lig ; Provincie: Primorska; Gebouwd in: 1800.

Dit pand heeft vooralsnog een agrarische bestemming, maar kan worden omgebouwd naar een woning. Het staat aan de rand van het dorpje. Een rustige locatie met een prachtig uitzicht op bergen en dalen, nabij de grens met Italië. Het object heeft nog geen huisnummer/adres, maar dat is op deze locatie geen probleem indien nodig. Het dorpje Lig ligt in de gemeente Kanal ob Soci. Het kavel meet 755 m² en is volgens bestemmingsplan 100% woningbouwgrond. De woning is gebouwd in 1800 en zowel de woning als het bijgebouw zijn aan een grondige renovatie toe. Locatie is goed, halverwege de Julische Alpen (Triglav Nationaal Park / Soca vallei) en de Adriatische kust. Na renovatie geschikt als weekend of als (vakantie)woning.

Kenmerken object:

  • – Provincie: Primorska;
  • – Elektriciteit: Ja;
  • – Bewoonbaar: Nee;
  • – Verwarming: Nee;
  • – Energieklasse: Niet mogelijk;
  • – Kenmerken gebied: Nabij Goriska Brda en Friuli wijngebieden / Aan de grens met Italië / Gemeente: Kanal ob Soči / Adriatische kust op 1 uur rijden / Triglav Nationaal Park (Julische Alpen) op 30 minuten rijden.