Zaken om te overwegen voordat u vastgoed in Slovenië koopt

We raden u aan om de vele verschillende provincies te bezoeken en te onderzoeken. Slovenië is misschien een klein land maar zeer groot in diversiteit.

Elke provincie heeft haar hele eigen charme en bezienswaardigheden. Reis rond voordat u kiest om in Slovenië vastgoed aan te kopen. Indien u nog niet bekend bent met het land, ga dan eerst eens kijken of het ‘klikt’. Niet alleen met het land, maar ook met de bevolking, de taal en de cultuur. Veel onderzoek kunt u vooraf reeds doen via het internet.

Het is erg belangrijk om te overwegen wat u precies van uw investering wilt. Onthoudt u daarbij dat de locatie daarbij essentieel is.

Als u bijvoorbeeld van skiën houdt, moet u ervoor zorgen dat uw accommodatie dicht bij de skigebieden ligt en dat de wegen er naar toe goed begaanbaar zijn in winterse omstandigheden. Als u houdt van buitensporten zoals kanoën, wandelen, raften, vissen, parachute springen, etc., Zorg er dan voor dat dit in de buurt kan.

De prijs/het budget is natuurlijk erg belangrijk, maar er zijn vele mogelijkheden door het hele land. Dus wees veeleisend en bereidt uw zoektocht goed voor. In Slovenië is heel veel mogelijk. Zorg daarom dat u krijgt wat u wenst!

Houdt u ook rekening met de verschillende typen klimaten. Vergelijk gebieden, landschap en klimaat goed met elkaar aan de hand van uw eigen woonwensen. Stel vragen: Hoe is de bereikbaarheid in de winter? Wat is de ligging ten opzichte van de zon? Wanneer u het pand bijvoorbeeld in de zomer ziet, ga dan ook eens in een ander jaargetijde kijken.

Overweeg of u een nieuwbouwwoning wilt versus een (semi-) renovatieproject. We kunnen u uiteraard helpen met renovaties en constructie. Ook regelen wij voor u het projectbeheer.
Het financiële rendement kan hoger zijn bij een renovatieproject. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een woning gelijk te willen gebruiken of te verhuren .

We raden u aan om altijd via een gecertificeerde makelaar te kopen. Een Sloveense makelaar vertegenwoordigt echter veelal de verkopende partij. Wij begeleiden u van A tot Z en in uw eigen taal, regelen bezichtiging, geven u juridische ondersteuning, controleren uw contracten en wij geven u tips en adviezen, ook over gerelateerde zaken en waar nodig.

Voor onze klanten zijn we 24 uur per dag / 7 dagen per week beschikbaar.

Laat ons weten wat u zoekt, indien u niet kan vinden wat u zoekt, geef dan nooit op. Wij ondersteunen u in uw zoektocht. Via onze partnermakelaars weten we bijna altijd wel wat voor u te vinden.

We werken naast de partnermakelaars ook samen met vele andere specialisten en vakmensen op verschillende vakgebieden.

Wij helpen u met investeren of met het vinden van het huis van uw dromen en zullen al uw vragen hierover beantwoorden.

Bovenal zorgen wij dat u het vastgoed op een veilige manier en naar alle tevredenheid aankoopt.

De tevredenheid van de klanten is voor ons immers de allerbeste reclame!