Rakovci Stajerska

Prijs € 29.500,00
Object details

Rakovci Stajerska

Prijs € 29.500,00
Omschrijving

Wijngaarde, bosgrond, overige agrarische grond met wijnhuisje uit 1959

Overig - Rakovci Stajerska

Te koop: 2 aaneengesloten kavels (totaal oppervlak 1.686 m²) met gebouw (31m²) uit 1959. Een deel van de grond is landbouw grond zonder teelt (1.014,93 m²), een deel is bosgrond (106,62 m²) en de wijngaarde heeft een oppervlak van 564,45 m². Het gebouw meet 31 m². Oppervlak kavel: 1.686 m². Gebouwd in: 1959. (Gemeente: Sveti Tomaz).

2 geschakelde kavels met goede zonligging aan een rustige openbare weg. Bij de weg lopen alle aansluitingen (elektra, riool en waterleiding). Het kavel dat aan de weg grenst is geschikt voor een weekend/wijnhuis, het is mogelijk om na bestemmingsplanwijziging hier te wonen (woning met huisnummer) of te verhuren. Het object is een wijnhuisje of “Zidanica” in Sloveens gebouwd in 1959, deze is in slechte staat en dient vervangen/gerenoveerd te worden, dit gebouw mag naast een kelder nog twee etages krijgen en er kan een klein bijgebouw gebouwd worden (schuur/garage). De wijngaarde en kavels zijn niet onderhouden en de wijngaarde produceert daardoor op het moment weinig druif. Op een tiental meters van de kavels bevindt zich een beekje. Er zijn geen directe buren. In Slovenië mag u tijdelijk verblijven op eigen grond, ook kamperen, picknicken of staan met camper of caravan is hier mogelijk. De kavels vallen onder het dorpje Rakovci dat ligt in de gemeente Sveti Tomaž. De locatie is op loopafstand van het kuuroord Bioterme en de uitkijktoren van Gomili en ligt in een heuvelachtige omgeving met uitgestrekte bossen en mooie meren. Het wijngebied Ljutomer-Ormoz, natuurreservaten, Oostenrijk, Hongarije en Kroatië, kuuroorden nabij en een lokale skipiste op nog geen 10 minuten rijden. In de buurt van steden als Maribor, Ptuj, Ljutomer en Ormoz. In de natuur met voldoende (offgrid) mogelijkheden en daardoor weinig tot geen maandelijkse vaste lasten.Schulden- en lastenvrije overdracht.

Kenmerken object:

  • – Provincie: Stajerska;
  • – Elektriciteit: Nee;
  • – Waterleiding: Nee;
  • – Riolering/afvoer: Nee;
  • – Centrale verwarming: Nee;
  • – Satelliet/kabel-tv: Mogelijk;
  • – Internet: Mogelijk;
  • – Bewoonbaar: Nee, renovatie of vervanging;
  • – Kadaster registratie: Ja;
  • – Overige kenmerken /opmerkingen: Nabij Oostenrijk, Hongarije en Kroatië, Maribor, Ptuj, wijngebieden, kuuroorden, uitkijkpunt, heuvels, bossen en meren, rust en natuur